I did three things today; miss you, miss you, and miss you.


A little hello

Hallå där i alla stugor!
Hoppas att ni har det finfint. Jag sitter och lyssnar på bra musik och tar det lugnt. Idag började min frilagda vecka, då vi håller på med projektarbetet. Jag ska göra en fotobok, måste fota en massa bilder och redigera bilderna för att sedan fixa layout och skicka in till tryckförlag. Det låter mycket enkelt, men det kräver tid och det är svårare än man tror! Det gick bra idag, jag satt och skrev en tidsplan och sen gjorde jag en frimärksskiss på hur min bok ska se ut!
Efter det så åkte jag till stan med min syster, vi tog det lugnt en stund. Vi kom hem för någon timme sedan!
Så här fint ser det ut i stan just nu. (Förlåt för den dåliga bildkvalitén, jag ska åka och köpa en systemkamera imorgon, denna bild är tagen med en digitalkamera).

first advent

Bonsoir tout le monde! Ca va?
Just nu vilar jag och lyssnar på Frank Ocean. Jag har även lite tankar som flyger runt i huvudet på mig. Jag älskar mina syskon av hela mitt hjärta, jag känner att jag kommer de närmre och närmre ju mer tiden går. Jag fyller 20 om 4 månader, syrran 18 om 2 månader och brorsan är 28. Även fast min bror är 8 år äldre än mig gör det ingenting, vi har ett fint band ändå. Det känns skönt att ha en storebror som är äldre, visst han tror att han har papparollen ibland, men det visar bara att han bryr sig. Den senaste tiden känner jag att jag kan öppna mig för honom, och han har smått börjat öppna sig för mig med. Jag hoppas att han fortsätter med det, för jag stöttar honom no matter what.
_______________________________________________________________________________________
Idag är det första advent och det har firats här hemma. Jag sov över hos mommo igår kväll, åt lunch där idag sen gick vi hem till oss och fikade. Jag älskar adventsfika, det är det bästa som finns! Sen har jag bara legat hemma och segat framför X factor USA och repris på Idol extra. Jag lagade även mat ikväll, crispy chicken (chicken bits, egengjord) med tortilla bröd.
_______________________________________________________________________________________
Ha det gott, bisous!

It's been seven hours and fifteen days, since you took your love away.

Hej hej hej bloggen!
Jag ligger här denna lördagseftermiddag och lyssnar på Moa Lignell's nothing compares 2 u. Jag fick gåshud när hon sjöng den igår kväll, och nu lyssnar jag på den om och om. Hennes röst passade som handen i handsken för den låten. Den låten är skapad för henne. Jag tror jag är kär (ni får säga vad fan ni vill). Puss
Ps. Hittade inte klippet på youtube och jag vet inte hur man lägger upp en länk från Tv4's hemsida här. Men om någon gullig laddar upp klippet på youtube lite senare, kommer jag att göra en liten uppdatering och sätta in den här. Så att ni vet!
(Bilden är här ifrån : http://www.tv4.se/1.2367666/2011/11/18/bildextra_moa_lignell?image=2)

I won't soar, I won't climb If you're not here, I'm paralyzed, without you

Tjabatjenahallå!

Hur är det med er denna tisdagskväll? Själv mår jag kanoners men är en aningens trött! Idag har jag bara varit i skolan (09.40 - 12.30) även fast jag slutade så tidigt så valde jag själv att stanna kvar i skolan. Som ni kanske vet så går jag estetlinje och vi har gjort fina små (stora) tavlor nu i trean. Det är självporträtt som vi målat på ca tre meters plankor med oljefärg. Det tar så sjukt lång tid, och det kräver så himla mycket arbete. Ja men ni hör ju hur det låter, självporträtt på tre meters plankor, det är helt insane!! Jag säger inte att det är tråkigt, för det har varit bland det roligaste vi gjort i skolan, men det är svårt. Min tavla var dock inte klar, men jag har inte så långt kvar nu. Jobbar jag med den i en halvtimme till ungefär så blir den klar! 

Förresten, någon annan än jag som tänkt på att snön dröjt chockerande länge i år? (Jag kanske inte borde ha sagt så, för då kommer det börja snöa imorgon, haha!) Jag vet att det är snö i andra delar av Sverige, men i Stockholm finns det inget än så länge. Visst, det känns inte som att det är december snart och man känner ingen julstäming alls - men jag personligen tycker att det bara ska snöa två gånger om året, och det är under julafton och på nyår, that's it! Fast å andra sidan, så vet jag att om jag hade flyttat till ett varmare land där det inte snöar alls, så skulle jag ha saknat snön jättemycket, för det är vad man är uppväxt med och van vid. Men men, man är aldrig nöjd med det man har!
En bild som verkligen inte hör till inlägget. Men jag gjorde den alldeles nyss, så jag lägger upp den. Det är jag på bilden om ni undrar!
Bises

what's poppin?

Så här roligt har jag, med super mario och lakrits/jordgubbsglass som syrran gjort! Söndagsgodis är inte förbjudet!

Här får ni lite kompositonsbilder som jag tagit! Tyvärr går det inte att förstora bilderna på blogg.se från min data, så ni får nöja er med storleken. Pussar!


fields of gold

Jag ska alldeles strax gå och äta middag, men jag ville bara säga en sak. Fyfan vilka rysningar jag fick igår kväll när Moa sjöng denna låt. Jag lovar att jag skulle kunna bli lesbisk för henne haha! Hon är en naturlig skönhet och hon sjunger som en gudinna. (jag vet att Suz kommer mobba sönder mig efter detta, men jag tar det)

ligger hemma och vilar

Tjuu bloggen!
Jag skulle egentligen ut och fira Helena idag, hade planerat det i en vecka nu. Jag och Jasmine skulle dra, och vi skulle ha sketakul men jag mår inte så bra. Känner för att vara hemma ikväll. Jag behöver vila ut! Sen så finns det ju en massa andra helger också, då ska jag fan ta ut Helena och fira henne. Sötis!
Ha en fin och trevlig lördagskväll, besos!

eheheh snabbt

Hejhopp!
Hoppas att ni har det bra. De här senaste dagarna har varit jättejobbiga, jag har varit väldigt stressad så av den anledningen är jag inte så duktig på att blogga just nu. Jag tänkte fortsätta skriva mer, men det får bli en annan gång. Jag ska tydligen få ett superviktigt samtal nu, vi hörs


Update

Hallå igen!
Jag hoppas att ni har det bra. Jag ska alldeles strax ta bussen hemmåt, känner mig en aning trött. Jag har precis slutat, vi höll på och planera inför projektarbetet. Eftersom att jag går estetlinje så kommer våra projektarbeten inte att bli som vanliga projektarbeten. Vi fick t ex välja om vi ville placera in oss i foto, film eller måleri-gruppen, då jag valde att hålla på med foto. Jag ska göra en fotobok. Fota mina egna bilder och skicka in de till ett tryckeri för att göra det till en riktig bok. Hoppas det går bra! Pussar på er
En bild som jag ritat.

Surt inlägg

Godmorgon!
Vad gör ni för nåt? Fan jag borde aldrig ha tagit alvedon igår kväll, nu känner jag mig helt hängig och trött. Tog det igår kväll för att jag hade ont i huvudet, bakishuvudvärken satt fortfarande i, så det vart lite svårt för mig att vakna imorse. Och hela morgonen har den här jävla traktorn kört runt utanför våran lägenhet!! Så jääävla irriterande. Detta är inte min morgon!

Du är för gammal fan du rör dig som min farfar, följ efter mig så ska jag visa hur man dansar.

Hello bloggen!
Som ni ser har bloggen fått en ny header. Jag har gjort den själv, men min fina vän Neda satte dit den eftersom att jag är den mest otekniska tjejen i världen och inte vet hur det fungerar med internetkoder och sånt.
Igår kväll skulle jag egentligen ha kört på utgång, gå ut och klubba nånstans men min syster skulle på en annan fest, och hon ville att jag skulle följa med henne och hennes kompis så jag gjorde det. Min syster fyller 18 om två månader så hon kan inte följa med ut och klubba än, men snart.
I vilket fall som helst, så var alla fulla när vi kom dit. Alla hade redan shottat en massa tequila, druckit smirnoff, vin och baileys när vi kom dit, vi kom dit runt 20tiden. Alla flög runt och låg på golvet, hängde i balkongen och allt möjligt. Vi drack också men vi var iallafall fulla på en minimal nivå jämfört med alla andra!
Nu ska ni få lite bilder. Pussar

onödigt inlägg egentligen

Hej! Idag träffade jag Alex igen, behövde prata om ett par viktiga grejer som inte tas upp här. Sen så träffade jag Stefan en stund. Sen har jag inte gjort så himla mycket mer, sitter och lyssnar lite på Alex musik och tar det lugnt.
Det var typ det.. Typ! Puss

oye baby

Hej bloggen!
Jag kom precis hem från stan. Jag åkte till skolan imorse och hade bild till 11.30, sen så träffade jag på Chanelle som sa att det var halvdag för alla på skolan så alla lektioner efter 13.00 var inställda (min nästa lektion började 13.10. Jag lunchade med Patricia sen åkte jag till stan och träffade Alex. Vi pratade om allt, och det var skönt och bara prata. Han är en skitsnäll killkompis till mig och det faktum att vi tänker och tycker så lika om allt är heeeelt sjukt. Nästan läskigt haha! Men men, nu ska jag laga min middag som består av caesar sallad, bon apetit till mig och er andra som ska äta nu! Bisous



En bild som jag tagit. Luv it

-


We are who we are for a lot of reasons


en rolig grej faktiskt


...


RSS 2.0