skrivning



Jag sitter och skriver som en liten åsna just nu. Är hittills på min fjärde fulla sida.

I'm still alive.

Hej, jag vill bara säga att jag lever. Är dödstrött, men jag lever. Jag sitter i skolan och skriver klart ett stort religionsarbete, som ska in idag. Jag satt och kämpade med den till halv sex på morgonen, men jag somnade nånstans halvvägs. Jag har fått drygt tre timmars sömn, men det är bara att bita ihop och fortsätta skriva. Den måste ju in, så är det bara. Jag ville bara höra av mig, och säga att ni inte ska tappa hoppet om min blogg. Jag finns fortfarande. Men det är nu i slutet, som jag är helt nerkörd i allt pluggande. Det är bara åtta dagar kvar, sen är det över. Ta hand om er, kärlek!

flowers

Här kommer fler blommor ur våran trädgård :


with love, everything is beautiful.


När jag var ute i våran trädgård imorse och skulle fota våra tulpaner så fick jag syn på dessa hjärtformade knoppar som vi hade i våran trädgård. Jag tyckte de var hur fina som helst, att de var formade som hjärtan gjorde mig ännu gladare! 

"klassens"

Juste.. Jag glömde berätta vad jag blev för "klassens" på min skiva i onsdags! Haha! Den var så jävla klockren.. Jag är verkligen kass på geografi, och då menar jag superkass och jag fattar nästan aldrig vad folk pratar om haha, så det här passade mig verkligen. Skrattar fortfarande när jag tittar på skylten!


pic



Bild på jasmine, mig och dina från min skiva i onsdags ♥

studentskiva@ grand garbo

Hejhejhej!
Jag är helt sliten och utmattad. Jag var ute hela dagen igår. Igår åkte jag till skolan och redovisade mitt projektarbete. Redovisningarna höll på till ungefär kl halv tre. Efter det så väntade jag på suzi, och vi åkte till sundbyberg tillsammans. Vi gick till syrrans skola och började fixa oss där, till min skiva som också var i sundbyberg. Efter ett tag så kom henrietta dit och vi fixade oss. Sen gick vi till Grand garbo, och åt middag med klassen, sjöng snapsvisor, fick utmaningar till kl tio, då började vi parta som bara den! Så jävla galen kväll. Erkan beställde iallfall taxi till oss, så vi slapp åka kommunalt i två timmar!


zzz


Nää nu tar jag och sover. Bäst så, godnatt!

tired chey


Så här tänkte jag nästan se ut på min studentskiva. Förutom att jag måste sminka mig annorlunda till skivan, och göra hästsvansen stramare. Ja, det är löshår. Sån clips on löshår! Bilden togs för bara någon timme sen och jag ser hur sliten ut som helst, ursäkta mig.

det här med morgonrutiner alltså..

Så här är det ; jag stiger alltid upp flera timmar innan jag ska åka hemifrån för att göra mig iordning. Jag måste duscha, jag måste välja kläder i hundra år (värsta jag vet, med tanke på min morgonstress), gå ut och in i varje rum, hämta grejer jag behöver, titta mig i varenda spegel för att se om kläderna passar, sen byter jag kläder ett flertal gånger, går och sminkar mig, när jag har sminkat färdigt mig, så byter jag outfit minst en ytterligare gång. Mina morgnar är rena tivolit! Nu kommer någon säga "men lägg undan kläderna innan du lägger dig då", jag har redan testat det där hundratals gånger, men det funkar ju ej. Vet inte vad jag ska göra.. Haha I-landsproblem?


7th may 2012

Idag åkte jag till skolan och gjorde det sista inför projektarbetet. På onsdag ska vi nämligen redovisa, och gissa om jag är nervös?! Efter det så mötte jag upp min sissy (syster) och åkte till kista där vi även träffade henrietta. Vi var på jakt efter kläder till våran skiva som är på onsdag! Det kommer bli så nice med alla nära vänner. Taggad!

Bilder från min instagram : tamiisade

monday morning


Godmorgon allihop!
Jag hoppas att ni sovit gott, och att ni är pigga och glada. Jag har precis ätit frulle och nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och dra mig till skolan! Puss 

icecream, 6th may 2012

Söndagen har varit rätt lång och seg. Jag har inte gjort så mycket förutom att städa. Tråkhelg. Vad passar bättre än att tjocka sig när man har tråkigt? Haha. Mina föräldrar gick på promenad och köpte hem glass och 'wafers', har glömt vad fan det heter på svenska? :o
Toppade med strössel, mördande gott!  

heart bag


Det här är min lilla älskling, som jag bara använt max två gånger. Fattar inte varför jag inte använder den oftare, den är ju hur snygg som helst. Den låg i min garderob, och jag hade helt och hållet glömt bort den. Hjärtat då! 

Bloppis?

Jag har fullt upp med att rensa min garderob fortfarande, och jag hittar en massa grejer som jag inte visste att jag hade, och vissa grejer har jag inte använt mer än en gång. Jag vet inte vad jag ska göra av de grejerna som jag inte använder, de tar bara plats i min garderob.. Tänkte kanske ha en mini-bloppis?

Jumpsuit med fin rygg från H&M
Tee med tryck från Mango - framsida
Tee med tryck från Mango - baksida
Beigegrå topp från Topshop
Topshop
Leopard kilklackar från H&M
Kilklackar - framifrån
Ballerinasko med nitar på
Ballerinaskor med nitar på, uppifrån

oriental supermarket

Efter studiebesöket i fredags åkte jag till stan med Dina, hon skulle till H&M och handla lite. Innan jag skulle ta bussen hem från stan så gick vi till Oriental supermarket som ligger i hötorget. Det är en asiatisk livsmedelsbutik. Man kan inte låta bli att handla en massa onödiga grejer när man är där, de säljer jättegoda, gulliga och billiga grejer där. 
Jättegoda snacks, men de båda smakade sött. Det var en annorlunda men positiv smakupplevelse!
Jag älskar nudlar. De här nudlarna var jättestarka. Men jag älskar ju stark mat också så det funkade perfekt!
Den sista bilden ser jätteäcklig ut, men det är typ inlagda grönsaker som är jättegoda och starka!

instalove ♥


Jag tycker att ni borde börja följa mig på instagram. Jag skaffade ett konto idag, och har precis börjat lära mig. Men jag kan garantera att ni kommer få se många bilder på instagram från och med idag! Tamiisade heter jag där 

Drottningholm

God eftermiddag!
Jag är ganska trött och hängig idag, men mår ändå rätt bra. Jag ska lägga upp bilder från Drottningholms slott som jag lovade i förrigår. Man fick somsagt inte fota inuti slottet, men det gjorde ingenting för jag tyckte nästan att trädgården var finare. Trädgården var enorm, och hur vacker som helst. Fyrkantiga buskar, fontäner, labyrint, statyer. Drottningholms slott påminner faktiskt om Chateau de versailles som ligger i Frankrike. Där har jag också varit, när jag var i Paris december - januari 2010/11. Puss 



saturday, 5th may

Hej!
Jag har hållt på och städat halva dagen, nu har jag tagit en liten paus. Jag håller på att rensa mitt rum, det måste göras när halva släkten kommer hit i slutet av den här månaden. Eftersom att jag inte har några släktingar här i Sverige, så kommer halva släkten från halva världen hit till min student. Det har varit jätteblåsigt här hela dagen. Mest blåsigt blev det för någon timme sen, när hela våran trädgård rasade. Pappa har satt upp ett "partytält" i våran trädgård, det ser ut som ett partytält och i den har vi bord och stolar. Hela tältet flög för att det blåste så mycket. Alla våra krukor hade rasat. Lamporna hade gått sönder. Så pappa håller på och meckar för fullt där ute nu. Trädgården är ju trots allt hans liv. 
Btw - tycker inte ni att att Lars Bergström från Bigbrother och Mowgli från djungelboken är väldigt lika? Jag fixade ihop den här bilden nyss, jag har alltid tyckt att de är lika!

Drottningholms slott

Tja!
Idag var på Drottningholms slott med klassen, Dina följde med mig. Man fick inte fota inuti slottet, men utanför i den stora trädgården fick man ta bilder. Efter besöket så åkte jag till brommaplan och åt, efter det så rullade vi vidare in mot stan. Jag är inte på jättebra humör så jag hinner inte fixa alla bilder som jag tog idag. Jag vill bara lägga mig och sova, så ni får nöja er med bilden på mitt hjärta, tills imorgon. Puss 




Life's good.


Innan jag lägger mig vill jag bara visa den här bilden. Den tog jag igår och jag gillar den väldigt mycket faktiskt. Tänk att en sån simpel bild kan bli så bra. Puss på er 

Pic


Visst är vi jättesöta när vi sitter och hänger i solen? Haha.

cherry blossom



Som jag sa tidigare så kom Erkan till min skola med godis till mig. Han hade jättebråttom och var nära på att missa tåget, så han gick in på pressbyrån och plockade typ av allt, gick till kassan och betalade. Han tittade inte ens vad han hällde i godispåsen. Han köpte typ hur mycket godis som helst till mig, och han tyckte det var lite. Haha, så sött! Jag fick ångest, för att mitt projektarbete inte gick som jag ville. Jag började nästan gråta, för att jag inte fattade nånting. Jag var hungrig, trött. Klockan var över sex. Så Erkan tog med mig till Kista och bjöd mig på mat ♥ Sen åkte vi till väsby, då han skulle ta upptåget och jag skulle ta bussen hem. Vi var i väsby runt 20.35, hans tåg skulle komma 20.50 och min buss skulle komma 20.54. Alltså fyra minuter efter hans tåg. Han ville inte att jag skulle få vänta ensam, inte ens i fyra minuter. Så han sket i sitt tåg, och väntade med mig tills min buss kom. Så han fick vänta i trettio minuter på nästa tåg, bara för att jag skulle slippa vänta på min buss i fyra minuter. Gentleman ♥ Och alla mina kompisar som inte är glada för min skull, ja de vet vart de ska ta vägen. ;)

går under


Jag är tvungen att sitta och jobba en dag till med det här äckelprojektet som jag är så förbaskat trött på. Jag kommer nog sitta här ett bra tag, och min lärare har åkt hem så jag kommer inte kunna få någon hjälp. Tror jag kommer gå under. Som tur är ska jag få sällskap snart. Erkan märkte att jag var hur trött och utmattad som helst så han ringde mig och sa att han åker hela vägen från Väsby till Jakobsberg med godis till mig. Underbart ♥

tredje maj tvåtusentolv


Igår tog jag ledigt från bloggen, eller jag hann rättare sagt inte blogga. Jag var i skolan hela dagen, runt kl fyra mötte jag upp Erkan. Vi tog en mysig promenad, tog lite bilder. (Jag fick äntligen fota mina efterlängtade körbärsblommor. Har tjatat på mina vänner och min syster att jag vill fota körsbärsblommor hela veckan. Körsbärsblommor är bland det finaste jag vet och det var första gången jag fotade några igår. Bilder kommer upp!) (Shit vad jag missbrukade parantesen! Lol) Vi solade och hade det allmänt mysigt. När jag kom hem såg jag att Erasto och Alae var hos oss. Jag följde med Alae och köpte marockanska bakelser, som förövrigt är tvärgoda. Sedan åkte han hem och jag tillbringade kvällen med Henrietta som kom hem till mig, erasto och syrran. ♥

ritning


Här är ett nytt porträtt jag började rita igår och som jag avslutade imorse. Jag ville ha mer skugga i ansiktet och mindre skugga i kläderna, det gör så att det blir mer fokus i ansiktet. Puss ♥

stress

Hej!
Jag mår bra! Sitter och gör klart det sista inför min fotobok, innan jag kan skicka in den till mitt tryckeri. Idag är sista dagen jag jobbar med den. Stress!

våren är här och jag älskar det!


make up

Syrran körde en sminkning på mig för några dagar sen. Det var bara ett test, och jag blev hur nöjd som helst. Alltså, kan ni förstå vilken talang hon är? Hon är bara arton år och redan så duktig. Många av våra vänner brukar vilja att syrran sminkar dem. Jag har verkligen världens bästa syster ♥ (btw, ursäkta att jag ser ut som en liten groda utan smink)


stonehearted


Det känns som att hela mitt liv rasar över mig just nu.. Man måste leka att man har ett hjärta av sten, för annars hugger de en. Men hur länge orkar man leva som en annan person då?

-


Jag mår egentligen jättedåligt just nu, det är därför jag inte säger så mycket utan bara lägger upp bilder som jag tagit i veckan. Hoppas att ni har förståelse till detta! 

Det finns inga rosor utan taggar


flowery


nature


Jag har börjat älska naturbilder. Naturen har så mycket att erbjuda! Dessa två bilder är tagna i våran trädgård. Puss på er! 

I ♥ my nikon d3100


Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar min kamera. Den har blivit som min bästa vän. Jag vet att jag inte är proffs ännu, men jag är på god väg. Jag har faktiskt inte haft den så länge, det är min första systemkamera och jag har redan lärt mig massor! Jag fotar nästan varje dag. Även om det inte blir jättebra bilder, så anser jag att övning ger färdighet. Jag lär ju mig en ny grej varje dag! 

I'm like a bird


I'm like a bird, I'll only fly away
I don't know where my soul is, I don't know where my home is



flowers


Valborg i uppsala

Hoppas att ni alla hade en trevlig valborg igår! Jag och syrran åkte hemifrån runt halv elva på morgonen, vi åkte till centralen och väntade på suzi och abena. Vi fyra promenerade till butterick's för att leta efter utklädnad till min skiva som förövrigt är om åtta dagar!!! Vi har filmtema och vi skulle köpa kläder. Vi kollade runt lite i affärer, beyond retro och andra butiker, men vi hittade inte kläder. Suzi är redan klar med sin outfit, berättar inte vem hon ska vara ännu, ni får vänta och se! Jag vet vem jag ska vara, men har inte hittat den rätta outfiten än. Får gå runt på stan under veckan! Efter att vi hade letat en massa, så gick vi till systemet och handlade lite, köpte mat på donken och tog med oss till tåget mot uppsala. Fyfan säger jag bara. Tåget var så jävla fullt. Vi fick stå upp hela vägen. Jag kunde inte äta min mat på tåget, eftersom att jag mådde illa, så min mat var kall när vi gick av. När vi kom fram till uppsala var det en massa folk där. Det var så jävla fullspäckat. Vi tog en stadsrunda, sedan gick vi till en park (inte ekonomiparken, dit alla gick) det var nån park vid vattnet, där de spelade skön klubbmusik. Vi satte oss där och började dricka, vi körde "jag har aldrig-leken", efter att vi hade suttit där i några timmar så bestämde vi oss för att ta en runda för att hitta ett annat ställe att gå till. Vi hittade Suzi släkting och hennes kompisar, på vägen så träffade vi några killar som hakade på oss och tillsammans med de så gick vi till ekonomiparken. Omg. Det låg bakom en kyrkogård, och det var så mycket folk där, det såg så äckligt ut. Det liknade ett pundarställe, så vi gick tillbaka till parken vid vattnet. Precis när vi skulle sätta oss ner så kom det två killar som ville joina oss, så vi fortsatte våran "jag har aldrig-lek" tillsammans med de. De var så roliga! Shit vad bakis och sliten man känner sig nu..


TV lights


Hej!
Ni vet den där effekten jag skrev om, som jag börjat använda när jag fotar. I förrigår testade jag att använda TVn som föremål. Jag hade TVn på, sedan "snurrade" jag med kameran och detta blev resultatet. Man ser lite av undertexten på bilden också! Puss 

RSS 2.0