godmorgon/godkväll.

Godmorgon på er! (godnatt för min del)
Jag hoppas att ni haft en fin helg. Vädret har varit väldigt bra faktiskt! Jag hoppas att det fina vädret håller imorgon med, eftersom att vi tänkte dra iväg ett gäng och grilla. Hörde ju ösregnet inatt. Jag känner att jag mår ganska dåligt nu, p. ga att jag fått för lite sömn på sistone. Jag försöker lägga mig tidigt men det funkar inte, jag har vänt på dygnet. Jag kan inte somna förens 4-5 minst. Det är ganska jobbigt faktiskt, nu är klockan snart 6 och jag har inte lyckats sova, hur mycket jag än försökt. Så vi får se om det blir någon grillning för min del. Jag gör ett nytt sovförsök nu, puss.
 
 

cupcakes

 
Mina godaste cupcakes som jag bakade hemma hos älskling. Jag bakade ungefär 20 st cupcakes och så gjorde vi några praliner. Chocolatechip och banan cupcakes med mörkchoklad och kaffefrosting. Mumma!

S-E-G.

Hallådär!
Idag har jag haft en slapparlördag. Har inte gjort så mycket, brorsan var här till lunch bara. Jag funderar på att ta och powerwalka lite med älskling. Juste, jag har suttit och kollat lite på nätet efter sommarkrysset och allsång på skansen scheman, för jag och älskling tänkte gå på nåt program. Har lite svårt för att bestämma mig faktiskt, men tror det får bli allsång. En gammal klassiker! Alltså fan, man blir ju inte lite rastlös när man sitter hemma. Jag måste ut och ta lite friskluft, haj haj!


Back from London.

Hallå bloggen!
Shit, vad konstigt det känns att logga in här och när hela sidan är ändrad. Jag hoppas att ni mår bra! I fredags kväll, kom vi hem från London. Vi var jättetrötta efter resan eftersom att det blev lite strul på flygplatsen, så vårt flyg var en timme försenat. Vi var hemma runt halv två på natten. Resan var underbar! Allt var perfekt, (förutom vädret då) men människorna var otroligt vänliga, staden hade så mycket att erbjuda så vi hade otroligt roligt. Jag kommer att lägga upp bilder någon annan dag. Mammas data som jag brukar använda, är för tillfället sönder, så jag skriver från syrrans data just nu! Ha en trevlig onsdagskväll! Puss.

Den här fina jeansvästen köpte jag i London. Jag älskar den fina detaljen på kragen och nitarna på fickorna!
 

RSS 2.0