"No matter what i try to do, i keep on forgetting to forget about u "

wuzzup homies ! Nu är det nämligen såhär att jag har varit usel på att uppdatera, i knooow men jag kände att jag behövde komma bort från allt ett tag, inte bara bloggen. Vi lever i en sjuk värld där ingen respekterar någon folk dom sjukter och dödar varandra, har dom ingen skam i kroppen eller ? Det som har hänt dom senaste dagarna har varit väldigt tragiskt, både det som hände i norge och amy winehouse, våran älskade idol (och nej vi säger inte så bara för att leka något amy winehouse fan efter att hon dog som vissa gör utan hon var verkligen en idol och det et alla som verkligen känner mig och syrran).
Anyway har inte mycket mer att säga ville bara att ni skulle veta att vi fortfarande lever. Sköt om er, peace !

videotime

En video på mig och syrran som vi gjorde för ett tag sedan. Låt : Sade - Jezebel.

Rip Amy

Hej på er!
Jag måste bara få göra ett tala-ut-inlägg.. Jag är så trött på att varenda människa dör. Jag beklagar sorgen för alla de som förlorade sina nära och kära i Norge igår. Två ungdomar dog här i Stockholm för någon vecka sen, jag beklagar. Och nu? Amy Winehouse..
Jag har deppat till hennes låtar i flera timmar nu.. Amy.. Jag och syrran har en massa minnen till hennes låtar. Hon är en av våra största idoler, och nu är hon död.
Hennes musik kommer aldrig dö ut, de kommer alltid att leva vidare. Men nu finns hon inte kvar för att göra ny musik.. Amy, världens mest ärliga sångerska.
Du ska veta att vi älskar dig! Vila i frid fina.
När vi hade vårt café på kungsholmen förut, så hade min bror alltid med sig Amys skiva Back to black, och vi lyssnade alltid på hennes låtar. Jag jobbade där under en sommar, och när min syster kom på besökt så brukade vi lyssna på den här låten. Speciellt när det regnade ute. Mys

everyday i'm shuffling

Hej på er! Läget?
Förlåt att jag inte hunnit blogga något (syrran gör ju inte det överhuvudtaget). I lördags åkte jag till haninge för att möta upp Suzan där på hennes jobb. Fick en glass också hihi. Det tog två timmar att åka från haninge hem till henne, när det egentligen brukar ta en timme. Vi åkte buss, pendel, tunnelbana, och tvärbana. Tunnelbana igen. Vi var helt döda när vi var hemma. Sen så fixade vi oss, och hade det mysigt med Shermin också.
Det var en konstig, men samtidigt mycket skön kväll!
Igår åkte vi från hallunda till kista c för o möta min syrra där. Suz bjöd mig på middag, vi kollade lite i affärer (fast inte i så många för att jag var så otålig, hade en stor tung väska med kläder, smink, plattång i). Sen så åkte vi till mig, och chillade lite. Och Suz sov hos mig. Hon skulle upp 10, för att hon skulle jobba idag. Ingen av oss kunde vakna, hon väckte mig runt 12! :o
Nu ska ni allt få se på lite bilder :



Jag och Suzi.



Suzi och Shermin.



Lite för glad? :D



Sherre :D



Jag och suz :D

Châtelet

Hej hur mår ni? Jag är ganska så nyvaken. Har precis ätit en liten lunch, och ska snart börja packa. Det är nämligen så att jag inte sover hemma ikväll, ska sova hos mormor, och när jag vaknar på lördag morgon ska jag till Suzan, och vara med henne hela dagen. Så jag sover hos henne på lördag.
Jag ska berätta lite kort om bilderna här nedan. De är tagna i Paris, i ett ställe som heter Châtelet. Det är en jättefin stad faktiskt. Runt om i staden finns det en massa restauranger, kubanska restauranger där de dansar kubansk dans, affärer, och det bästa med staden är att det är mest turister och unga där. Man blir jätteglad. Lite längre ner på gatan finns det en hel gata full av djuraffärer. De säljer allt från katter, hundar, kaniner, hamstrar och marsvin till papegojor, KYCKLINGAR, ormar och grodor. Hahaha, man kunde hitta allt möjligt där. Hundarna
var så söta, de kom fram och nosade och var så nyfikna.. Åhh. Ville köpa med mig en hem.
Tagen på en restaurang i Châtelet.
Det var morbrors fru som tog med mig och syrran till Châtelet.
Det var happy hour så jag tog en mojje! 6 drinkar för 5 euro!
Det var indisk högtid den här dagen, det firades med sång, mat, försäljning av smycken, kläder och bhangra dans. Det är några män som dansar bhangra till ny populär musik med indiska rytmer. Publiken blev helt galna, det såg nästan ut som på film, att alla började dansa på en gång. När de hade dansat klart, så fick de göra om deras uppträdande igen för att de blev så populära på 10 min! Stället där scenen var, liknade kungsträdgården sjukt mycket!
Ps. Ni vet mina skor som jag postat upp i ett inlägg, de är köpta på Châtelet!
Bizou

avmålad.

Eftersom att min syster Yami inte gjort detta än, så gör jag det åt henne. Hon är inte så bra på att blogga, så nu gör jag ett inlägg istället för henne, om henne. När vi var i Montemartre i Paris (Sacre coeur), så blev syrran avmålad. Jag blev inte det i år eftersom att jag blev avmålad när jag var i Paris april 2010. Jag måste säga att syrrans vart MYCKET bättre, och den är mycket mer lik henne än vad min är.

Lördagen i bilder!

Halloj!
Jag låter nästan den här bilden få tala för sig själv. Men lite kan jag väll berätta. I lördags så bestämde vi oss för att dra till våran kompis Amudays födelsedagsfest. Bara spontant sådär. Han hade BBQ utanför deras hus, och myyyyyyy gosh vad god mat. Afrikansk mat i mitt hjärta! <3 Jag bara åt och åt och åt. Hihihi. Efteråt så gick vi till hans lägenhet där det fanns en jättetrevlig DJ och så hade han fixat rökmaskiner och neonljus och allt möjligt. Så ja, det kändes inte som att man festade hemma hos någon. Men det var ascoolt!
Bisous

oh oulala oulala


hello there folks !

Hola bola makamola :) här kommer ett inlägg som  ni har suktat efter ett tag nu, detta är nämligen mitt första inlägg här i bloggen men jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera så att ni också  får lära känna mig lite och inte bara min syster.
Dom senaste dagarna har varit väldigt jobbiga för både  mig och tami men som vi tyvärr inte kan dela med oss det i bloggen . Men jag vill bara tipsa er läsare att om ni mår dåligt eller om ni går har en jobbig dag så är det alltid bäst att gå till en person du verkligen litar på och berätta det som har hänt, för det är just det jag och tami gör, och vi känner att vi har kommit varandra så mycket närmare genom att vara helt ärliga med varandra. She knows that i have her back, just like i know that she gon' always have my back <3 min fina syster !
Hur som helst igår var vi på grillning/fest med vännerna, skön stämmning var det men lite konstig situation för min del, men jaja sånt är livet man får lära sig att leva med det, det känns som att jag bara sitter här och fyller inlägget med massa onödigt snack nu så jag får ta och önska er en fortsatt trevlig kväll
sköt om er och sprid kärlek så ses vi snart igen i bloggen !
/ Yami

Laisse tomber tes problemes! (min favoritlåt) = släpp dina problem.

Hej på er, hur mår ni idag?
Jag mår bra, ska strax hem till min mormor och vila där en stund. Vill bara säga att jag inte smält in det med att jag inte är i Paris längre. Det känns jättekonstigt för mig. Vi var bara där i 2 veckor, men så mycket har hänt under de 2 veckorna, så det känns som om vi varit där 2 månader. Det känns konstigt för mig att se röda bussar, höra folk prata svenska, jag tycker det är kallt här fastän det är 23 grader. Så här kände inte jag de två sista gångerna jag var i Paris (april 2010 och december/januari 2010/11) Det är jätteskumt, men så känner jag. Mitt hjärta är på en helt annan plats.
Jag igår kväll.
Från flyget, vill inteeeee åka hem.. Ångest.
Good bye my love, see u soon again!
Min nya fina tavla som jag köpte i Paris, J'adore!
Mina nya bebisar, köpta i Paris - framifrån
Mina nya bebisar - från sidan

P A R I S

Det här armbandet fick jag av min morbrors fru när jag var i Paris. Syrran har fått ett exakt likadant. Jag kommer aldrig ta av mig det armbandet, för en riktig Paris-älskare skulle aldrig göra något sånt. Btw, förlåt för dålig bildkvalité, men det är ett eiffeltorn och så står det P A R I S!
Bisous

hemma i sverige nu...

Vi kom hem för några timmar sedan.. Jag avslutar detta inlägg med en låt som vi lyssnade på under våra bilturer (Jag, syrran och kusin).

venga venga


Idag i bilder!


RSS 2.0