pfjogslgshv@%¤!?

Förkyld igen. Third time's the charm. Lagom till helgen så där.. Oh shoot me!

idol

Ärligt hur grym röst har inte hon? Så jävla fin röst

musthave-list

Hello! Hur är det med er?
Jag skulle ha gjort inlägget för flera timmar sedan, men jag somnade tyvärr med datorn bredvid mig och vaknade precis upp. Så förlåt mig ifall jag jag skriver lite svajigt.

Ni ska få min musthave-lista eller want-lista. Det är egentligen en liten påminnelse till mig själv om exakt vad jag ska köpa. Men ni kan få se den. Pussar på er!1, Ögonskuggsborste, H&M. 2. Ring, H&M. 3. Halsband, H&M.
4. L'oréal mousse foundation. 5. Ögonskuggspalett, H&M.
6. Kuverväska, Bik Bok. 7. Skjorta, monki. 8. Kilklackar, H&M.

Nu ska jag fortsätta sova. Puss på er!yo!

Godkväll!
Jag har inte gjort så mycket den här helgen. Har faktiskt vart hemma med plugg, och haft det allmänt tråkigt. Var hemma förra helgen med. Och blir det nästa också. Jag fattar inte de som går ut och festar 3 gånger i veckan. Tröttnar de inte? Det är mycket roligare när man inte går ut på ett tag, sen när man väl går ut så blir det BAAAM!
Vad har jag annars gjort? Jo igår (eller idag, runt 4 tiden) tittade jag på Jersey shore. Oh my god, har aldrig skrattat så mycket som jag skrattade när jag tittade på det här avsnittet. Så jävla sköna! Snooki är världens sötaste, och hon har varit min idol sen första säsongen av Jersey.
Ha en fortsatt fin lördagskväll allihopa!Puss!

Pic

En utav bilderna som jag tog igår på fotovandringen!
Puss, godnatt

fotovandring

Hej!

Det blir nog ett kort inlägg ikväll för att jag är så sjukt trött. Mina ögon stängs snart, vill bara stänga av datorn så att jag kan sova. Idag har jag varit på fotovandring med klassen. Det var väldigt roligt och lärorikt men mot slutet kände man att man inte orkade mer och man kände sig så slö. Men till slut gick det och det gick ganska bra!
Godnatt!
En utav bilderna!

if you were mine, i'd be your everything

Hello.
Jag ska strax fixa lite grejer, sen så måste jag nog sova imorgon. Ska upp tidigt och gå på ett viktigt ärende. (Lite för privat för att tas upp här)
Har egentligen inte så mycket att tilläga, förutom att mitt SL (acces)-kort är spärrat. Och ja, jag har råkat spärra det själv. Skulle fixa förlustgaranti men jag råkade förlustanmäla istället, så jag väntar på mitt nya kort. Och det tar ungefär 4 arbetsdagar. Tills dess måste jag köpa biljetter. FML i denna stund, haha.
Jag funderar på att göra min blogg till en musikblogg. Jag vet inte. Idén känns väldigt frestande, då jag har det väldigt jobbigt just nu, och lyssnar på musik efter mina känslor nu. Jag älskar musik av hela mitt hjärta, och uppdaterar väldigt ofta. Eller ja, en låt som släppts i en månad kan bli väldigt tjatig och jobbig för mig efter en månad, och jag måste uppdatera. Men så finns det en massa låtar (verkligen en massa låtar) som är jättegamla, som jag börjar tänka på från ingenstans. Och jag verkligen älskar gamla låtar. De ger en så många minnen.
Här får ni ett exempel.

beautiful people

Hej hej, ska gå och äta. Ville bara säga att gårdagen var awesome. Puss på er!

you can say whatever you like, i'll have fun anyway

Hello!
Warup waruuup? Jag ska strax hoppa in i duschen, men jag passar på att göra ett litet inlägg nu. För sen kommer jag inte ha någon möjlighet att uppdatera. Måste duscha, fixa naglar och ev. platta håret. Jag ska till Suzis jobb, och möta upp henne. Sen så åker vi hem till henne, och det är lördaaaag!
Efterlängtad lördag faktiskt, ibland känns det skönt och komma bort från familjen lite grann, även fast man älskar de mest.. Det är skönt och rensa tankarna. Så jag låter ingen "ruin my party mood" ikväll!
En rätt gammal bild på mig, men ni får den ändå för att jag är så glad på bilden!

liar, fool, liar, fool

Hej!
Vad gör ni? Jag väntar på mina föräldrar som kommer hem om en timme eller så. De har ju varit i både Tyskland och Holland, har varit utan de i 16 dagar. Idag har det regnat som F-A-N! Jag sitter fortfarande och darrar.
Nu ska vi inte prata väder, utan mitt inlägg går ut till att få ut mina tankar lite grann. Jag vill först och främst börja med att säga att jag hatar lögnare. Det är det värsta jag vet! Visst, man ljuger lite smått ibland. Kanske för föräldrarna någon gång, men jag ogillar folk som ljuger konstant, när de egentligen inte har någon anledning till att ljuga. Och jag ogillar när folk kommer med fula bortförklaringar, och tror att det går hem hos mig. Det roliga är att det är ens nära vänner också, och de bustar sig själva genom att göra sånt. När man är nära, vet man om ens kompisar ljuger eller inte. Men man måste låtsas som om man är dum och tror på folks bullshit, fast i själva verket vet båda att det inte är sanningen.
(Ps. den här texten går inte ut till någon speciell person eller så, pratar i allmänhet just nu. Har tänkt mycket idag, och ville bara skriva av mig. Längesen jag gjorde det. Så nej det handlar inte om någon. Eller jo, om någon känner sig träffad så vet den/de om det själva)
RSS 2.0