mmm litchi

Litchi i mitt hjärta. Jag älskar litchi. Bilden tog jag idag!

tonight's dinner

Kvällens middag bestod av thailändsk soyawok med kyckling och grönsaker.

-

Hej hej.
Jag skulle ut för typ 4 timmar sen och fota lite mer inför mitt projekt, men hamnade i en chattkonversation med Hama och Moe, så jag kunde inte lämna datan hahaha. Resten av dagen har jag pluggat lite och så, måste fortsätta plugga snart, eftersom att jag har ett ganska stort prov i massage och avspänning imorgon, wish me luck..
You know somebody, and they cry for you. They stay awake at night and dream of you. I bet you never even know they do, but somebody's crying for you.

Kroki

Okej så här är det ; det är inte alls så enkelt att teckna kroki.. Det var första gången för mig, och på några enstaka minuter hinner man inte att göra något mästerverk. Helt fel proportioner, men aja man ska visa upp sånt som man inte är nöjd med också! Faktiskt!

De chill

Hello!
Jag har inte bloggat så ofta på sistone, fy på mig! Idag åkte jag till Rågsved och träffade Hama och Sivo, vi åkte till deras skola, och tog det lugnt där. Deras skola var så jävla skön!! De har typ max 20 tjejer som går där hahaha, och killarna som gick där var så jävla tunga! Vi tog det lugnt med deras kompisar i några timmar, sen åkte jag hem. Just nu är Erasto (syrrans kille) hemma hos oss, och vi ska nog ut på en liten prommis snart! Cya!
Man ser ingenting nästan, men det är sivo som spelar kinect! Här spelar han darts (pilkastning) man kan spela tennis och golf också! Varför har inte våran skola kinect för?? :( Det var fett kul ju!

Lite bilder dåra

Hellu
Suzi har skickat lite bilder till mig från i fredags, jag har inte sparat ner alla, eftersom att jag är inne på syrrans data, och hon skulle säkert bli jättearg om jag sparade ner alla bilderna. Hon är lite känslig när det gäller hennes data, haha. Men jag kommer spara ner de andra bilderna på mammas data imorgon eller nåt, då får ni se resten av bilderna. Men ikväll får ni nöja er med två, puss 



bdays

I fredags var vi som sagt ute och festade för att fira mina två syrror. Först var vi hemma hos mig, åt lite god middag, sen så drog vi till nivå, och efter det skulle vi egentligen till nype, men det var världens kö så vi drog till lobby istället. Där festade vi loss till kl 3.40 eller nåt, sen drog vi och fyllakäkade. Direkt efter när vi kom till busshållsplatsen för att ta nattbussen så åkte den förbi oss, så vi fick vänta i centralen till 5.20, på nästa tåg. Fyfan för det! Vi satt i donken till stängning, sen drog vi till centralen. Det var ett stort bråk i donken, så jag fick fett ont i huvudet men men nu får ni en fotobomb. Puss på er!


Den sista bilden är från finest.se, hittade min fina syster på vimmelbilderna! 

Update update

Hallå där kött och blåbär
Jag sitter i datasalen och fördriver tiden framför datan medans jag väntar på att syrran slutar, så att jag kan åka till sumpan och möta henne! Vi ska åka till Väsby C för att se om vi hittar fina skor som vi kan ha på oss på lördag. Kläderna som vi beställde på Nelly.com kom äntligen hem igår, det tog sin tid, men men vi fick paketet igår iallafall. Jag hade beställt en sammetsklänning från Rut m.flera och ett par paljettshorts. Shortsen satt lite konstigt därfram, så de skickar jag tillbaka, fast klänningen satt ganska bra så den behåller jag. Det ända problemet var att den var waaaay to long, fast jag ska nog sy in den lite. Den ska jag ha på mig på fredag när vi ska ut och dansa för att fira syrran som 18åring och min bästa vän Suzi som 21. Syrran fyllde år igår och Suzi fyller på lördag, så det lär bli azuuum! Juste, igår åkte vi till gamla stan, iwhy not! tattoo & piercing studio för att min kära syster skulle fixa en "rook piercing", vette fan vad det heter på svenska :o Men ni kan ju kika in på google och se ungefär hur det ser ut. http://www.google.se/imgres?q=earpiercing&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1280&bih=890&tbm=isch&tbnid=_Stf1w-w5pRK2M:&imgrefurl=http://sabinaaubg.wordpress.com/2011/02/01/tattoo-culture-ear-piercing/&docid=OKQT5oI5MH-YBM&imgurl=http://sabinaaubg.files.wordpress.com/2011/02/rook_ear_piercing.jpg&w=600&h=1000&ei=gIgVT_vDBMbHswa6180z&zoom=1&iact=rc&dur=323&sig=118375802444072218043&page=2&tbnh=167&tbnw=100&start=28&ndsp=30&ved=1t:429,r:4,s:28&tx=21&ty=30
Jag ska försöka ta en egen bild på syrrans öra, så får ni se hur det ser ut på syrran (detta är en google-bild, det är inte syrrans öra). Jag såg verkligen hur hon led igår, snutte :( Börja nästan gråta själv..
Aja nu ska ni få lite bilder från de senaste dagarna. Förlåt för jättedålig bildkvalité (iphone-bilder)
Studion

Bilder från igår. Dagens outfit syns lite halvdant, men men


Bild från i fredags när vi var ute och åt middag



Och denna bild är från dagens formlektion. Ser ni kulpturen i mitten, till höger? Vem är det? Haha

Puss puss 

<3

Boy, I miss you when you're not around

två bilder som jag tagit idag


wazzup

Jag sitter och lyssnar på musik och är inne på nelly.com för att hitta klänning och skor till syrrans 18årsdag och suzis 21årsdag. Jag tror jag vet vad jag ska ha, ska nog klicka hem de. Jag beställer aldrig från internet, haha är fett rädd! Det är första gången jag beställer kläder från nätet. Aja, jag saknar min älskling jättemycket. Längtar så jävla mycket efter honom!

Family

Family - like branches on a tree,
we all grow in different directions,
yet our roots remain as one.

Look of the day

Solglasögon från Lindex (syrrans, hon har knockat ut glasen, bågarna eller whatever det heter)
Stickad tröja - Cubus
Shorts - Cubus
Skärp - Gina tricot
Strumpbyxor - Monki
Kappa - BH's London
Väska - C&A Paris

-

Hej på er!
Ska strax vidare till mommo, men innan dess tänkte jag göra en liten update. Idag gick jag och syrran till centrum för att syrran skulle söka praktik, efter det var det tänkt att vi skulle åka till malmvägen för att fota lite förortsbilder till mitt projektarbete, men vi hann inte med det så jag fick ta lite bilder i Väsby. Men på måndag måste jag åka dit och göra det jag inte hann göra idag. Efter att jag fotat lite gick vi tillbaka till centrum och köpte två påsar chips och choklad, hehe det är alltid party när vi två är i närheten! ;)
Fattar inte hur hon kan ogilla dessa två bilder??? -__-
Så jävla busted! Smsar HELA TIDEN! haha puss 

Brake up to make up

Jag har ingenting att göra så jag passar på att vissa sminket jag inhandlade inför nyårsnatten. Dessa produkter kan man absolut använda till vilken kväll som helst. Om du ska ut på dejt, middag med vännerna eller ut och festa. Det är varken för mycket eller för lite!


Lösögonfransar från Depend. Nr 2 - Lösögonfransars hemlighet är att man ska använda mascara över fransarna för att det ska se ut som dina egna, och för att de ska bli längre och fylligare.
Isadora, eyeshadow trio. Perfekta färger. Först trodde jag att den sista färgen skulle vara för grön. Men det är den inte, den är grå i färgen och passar perfekt. Jag använder dessa färger flitigt efter nyår.
Bry inte om min fula nagel, jag la upp bilden för att precis innan jag tog den så tappade jag paletten i golvet och ögonskuggan i mitten gick sönder, fast jag lyckades fixa den, men ändå.. :(
Sist men inte minst, MaxFactor's kit med Liquid effect eye pencil (otroligt bra!) och False lash effect Mascara (överdrivet bra, plumpar upp ögonfransarna och den gör verkligen så att det ser ut som att du har lösögonfransar på dig, vare sig du har det eller inte. ;) ) Till detta smink hade jag rosa läppstift från L'Oréal - Color riche serum nr S101, Freshly candy. Perfekt!

snart är lovet slut

Hellu!
Jag sitter framför datan och är ganska sömnig. Har gjort en hel del tappra försök att ta mig upp ur sängen för att börja städa mitt rum. Har rensat halva garderoben, men halva är fortfarande kvar. Oh shit, måste nog upp snart. Om jag orkar. Lovet börjar nå sitt slut, och det är ganska sorgligt för jag har verkligen behövt det här lovet mer än något annat. Visst, jag saknar mina fina vänner, men det har varit skönt att bara slöa hemma. Jag ska se till att njuta de sista dagarna, sen blir det skola.
Förresten, jag är största Twilight-freaket men jag har fortfarande inte sett breaking dawn!! Jag är efter, jag vet, men jag har inte hunnit. Skulle ha sett den på premiären egentligen, men så blev det ikke. Jag åkte till stan igår för att se den med Alper, men biljetterna till breaking dawn kl 15.20 var slutsålda. Det fanns två biljetter kvar till filmen som gick 18.30, men de sätena var inte ens bredvid varandra. Så det slutade med att vi fick se Happy feet 2 i 3D. (Inte förens filmen började, märkte vi att det var svenskt tal)
Jag känner mig ganska sömnig just nu.. Gäsp.

god fortsättning

Jag har inte hunnit blogga efter nyår, så här får ni en bild som är ifrån lördags. Lösögonfransarna är på. Bilden är från när jag kom hem från hemmafesten vi var på, var ganska borta och det kanske syns. Heheh. Aja, god fortsättning peeps!

RSS 2.0