I like the dreams of the future better than the history of the past.

Hej alla fina!
Äntligen är det lov! Jag ska njuta rejält av detta välbehövda lov. Så himla skönt.
Just nu sitter jag och väntar på att syrran och hennes killkompis ska komma hem till oss, sen ska jag nog ta en lång promenix. 1,5 timmars! Antingen så följer de med, eller så går jag gärna själv. Jag har börjat mitt nyttiga och hälsosamma liv nu. Går på en kost diet just nu. Tänkte köra på barnmat, testade i två dagar men tyckte det var helt löjligt och jag mådde inte bra av det. Spydde nästan. Men nu kör jag på havregrynsgröt med kanel (inte socker!) grönt te med honung och ett mörkt knäckebröd (utan pålägg eller smör dådå) till frulle. Nyttig lunch. Och till middag äter jag sallad. Dessa måltider håller mig mätt, man behöver inte småäta. Men om man känner sig lite hungrig, kan man ta ett äpple eller någon annan frukt istället för att äta onyttiga saker. "Det dolda sockret" finns med i många ätbara saker som vi äter, utan att vi vet om det. Vi tror att det är nyttigt, men det är det inte. En fruktyoghurt b la innehåller mycket socker. Så ät en frukt, det är det bästa. Ifall ni ska gå på min diet. Men var nöjda med hur ni ser ut, det är det viktigaste. Och man ska inte svälta ihjäl sig (som jag tänkte göra) det tjänar man ingenting på, jag känner mig jättefräsch och mår jättebra av min diet, för att den är nyttig. Man behöver inte heller äta nyttigt bara för att man vill bli smal, utan man mår bra av det också.
Nog med dietistsnacket nu. Över till en annan grej, i onsdags fotade jag syrran och bersi i fotostudion. Ett litet fotoprojekt som jag håller på med i skolan. Ni ska få se några av bilderna. Bisous så länge

my look




På JC's hemsida kan man göra sin egna look, och "testa kläder" på den den här tjejen för att se ungefär hur kläderna kommer att se ut i verkligheten. Jättebra tycker jag! Detta är min look! Ska införskaffa blusen, kjolen och stövlarna! (Love em)

fact

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.

someday we'll meet again


go girlfriend, it's your birthday, go girlfriend, it's your birthday. can i get a woop woop, can i get a woop woop

Hej!
I lördags åkte jag hem till Jasmine runt 16 tiden (skulle egentligen ha varit hos henne 14, men jag blir alltid så jävla stressad innan jag ska festa, måste ha med en massa grejer och packa en hel jävla resväska)
Hur som helst så började vi fixa oss medans vi tittade på Sex and the city och Harry Potter (fråga mig inte, hon tvingade mig..) Jag gav Jasmine en sminkning, det fick bli sotiga ögon. Sminkade mig själv, sen så skjutsade Christer oss till Dinas lokalfest. Hela hennes släkt och vänner var samlade där. Vi åt en massa gott och drack en massa. Sen så åkte vi till Nivå (fast det tog jääääääääääääääävligt lång tid innan vi började åka dit, vi skulle ha åkt mycket tidigare)
Vi chillade där sen rockade vi hela viper ;) Nu ska ni få en bildbomb! Puss på er.
Birthdayprincess och rabia.

yo yo yo

Hej alla fina!
Jag vaknade för ungefär en timme sen, hemma hos Jasmine. Vaknade upp med världens baksmälla. Haha, men det skiter jag i för vi hade så JÄVLA KUL igår kväll! Bästa kvällen i mitt liv!
Jag berättar mer när jag kommer hem, då kan jag ladda upp bilder från min kamera också.
Under tiden får ni ha det så bra! Puss

unbelievable

... This is unbelievable! (stavar man så?)
Jag vaknade på morgonen och hade jättemycket värkar. Sen så märkte jag att jag hade fått mens.. På min bästa väns födelsedag! FML. Jag önskade att jag skulle få den för en vecka sen, men jag visste att jag skulle få den just idag. Jag har haft det på känn hela veckan. Jag har inte festat på flera helger, det har inte blivit av, men nu när vi äntligen ska fira mitt hjärtas födelsedag så får jag meeens!
(De som känner mig vet vilka humörsvängningar jag får när jag har min mens.. Men jag ska försöka hålla det lugna och bara ha kul ikväll för Dinas skull!)

"Hot heads and cold hearts never solved anything”

Den här bilden gjorde jag på fotolektionen idag. Försökte ladda upp den tidigare idag, men det var något fel på blogg.se så det gick tyvärr inte att ladda upp! Jo, över till en helt annan grej. Jag ville ha höst, ända tills nu!
Fan vad det är kallt. Man fryser ju ihjäl sig!

surprise surprise



Godmorgon!
Denna bild skrev jag ut för någon stund sen och sprang till Dinas skåp och klistrade upp den där. Hihi, överraskade henne. Hoppas att hon blir glad! Ni ser inte vad det står, eftersom att bilden blev så pixlig när jag laddade upp den på blogg.se! Men ni behöver ändå inte läsa vad det står, bara se bilden!
Nu ska jag återgå till plugget, har fotografisk kommunikation. Imorgon blir det fest!
Hej då!

Ge mig helg nu!

Jag sitter här och peppar som fan, och är astaggad! På lördag ska vi äntligen fira min ängels efterlängtade födelsedag! Som vi har längtat! Dina är en av mina närmsta vänner, och hon betyder så jävla mycket för mig. Hennes födelsedag kommer kännas som min födelsedag med. Hennes lycka är även min lycka!
FAN vad vid ska röja på lördag dondon!

täg

Jag vill ut. Hej då!

picz

Hej igen..

Det blev tyvärr inte som jag hade tänkt mig. Åkte inte till skolan vid den tiden som jag skrev. Jag har fortfarande inte åkt, men nu så ska jag åka snart! Innan jag drar, så ska ni få se vad jag ägnat tid åt! Hahah!



Hahaha. visst är den rolig?



Och detta är jag just nu.

Tjenis

Hej på er!

Jag ska alldeles strax byta om och kila ner till bussen, men jag tänkte göra en liten update innan det.
Igår var vi på Stockholms Universitet med skolan. Vi skulle lyssna på 3 valfria föreläsningar. (fast de andra linjerna på våran skola som t ex beteendevetenskap var tvugna och gå på 4 föreläsningar) Den första föreläsningen jag valde att gå på handlade om skivindustri, den andra om könsroller, och den tredje som var absolut bäst handlade om hur svårt vi har för att fatta beslut. Tjejen som föreläste var verkligen jätteduktig!

För att byta ämne - Fan vad jag inte vågar gå ut nu p ga vädret! Haha! Det blåser ju som in i h*vete..



Nu går jag, tjatja! (I love you hater)


tankar och sånt

Hello alla fina! Har ni en mysig söndag eller?
Jag ska bara sminka mig sen bär det av till stan, för ännu mer shopping med min syster. Får se om jag hittar något fint till Deeena också.
Jag kanske lägger upp bilder på det jag köpt senare, beroende på om jag sitter vid datan när jag kommer hem. Om inte, så får ni väll bilder nästa gång jag gör ett litet inlägg.
Förresten vill jag säga att jag tar en liten break från några personer. Just nu iallafall. Känner att jag behöver det. Jag har gjort allt i min makt för att finnas där för de, men ibland blir det man gör lite osynligt. Folk ser bara felen. Och jag kan inte vara bra på alla sätt som finns. Ingen kan det. Man kan bara vara bra på vissa möjliga sätt. Folk som känner mig bra vet exakt hurdan jag är, vilken personlighet jag har. Hur jag beter mig, hur jag skojar. Jag har ett visst beteende, och jag skojar ibland på ett sätt som vissa kanske tar illa upp på. Men dessa personer har länge vetat hur jag är, men de börjar störa sig på det nu. Iallafall, så har jag rätt mycket att bearbeta just nu, därför har jag inte heller kunnat ta bloggen så seriöst den senaste tiden. Har mycket i skolan och en massa grejer som jag inte kan ta upp här, så jag kan inte alltid vara världens gladaste. Men det är det vissa personer inte kan acceptera. Egentligen så är jag inte sur på någon, provar bara på att vara som folk är mot mig för att se hur DE reagerar.
Och jag pallar inte med att någon ska anklaga mig för att jag skrivit det här om NÅGON, för det står inga namn. Du kan inte veta att det här är om just dig. Men om du har tagit åt dig så har du väll gjort något. Men om du inte tar åt dig så har du inget att oroa dig över.
Ta hand om varandra!

It's so tasty I could die

... Har precis ätit en skitgod glass som syrran gjorde. Hon krossade OREO'S och mixade det med vaniljglass, caramelsås och chokladsås. Hällde det i en form, toppade med ännu mera sås, dekorerade med "hela" OREO'S, la in den i frysen i några timmar, sen så var den i våra magar. OMG, vad gott. Smakade typ Häagen dazs cookies-glassen. Mmmm nom nom.

Poppin bottles in the ice, like a blizzard. When we drink we do it right gettin slizzard

Hej!
Hur mår ni? Jag är som sagt sjuk. (Överlycklig va?) ;D Ssskoja!
Jag har knappt berättat vad jag har gjort de senaste dagarna, så jag tar och berättar om gårdagen.
Jag åkte till Kista galleria och åt på McDonald's. (Helt själv dessutom) Jag har alltid gett en eloge till människor som vågar sitta ute och äta själva, för jag har aldrig själv vågat. Men igår gjorde jag det, och det kändes helt naturligt!
Efter att jag hade ätit gick jag runt i butikerna och letade efter en outfit som jag kan ha på mig på Dinas födelsedag (om två veckor). Vet att det är lite för tidigt, men ni vet själva att pengarna tar slut på en dag, och då vill jag ha min outfit så jag slipper tigga en massa pengar från papsen, vilket jag alltid gör ändå! ;)
När jag hade handlat färdigt kom Jasmine till mig och vi drack vin på o'learys. Sen så mötte vi upp Victoria. (Jag och Jasmine var helt flummiga då) Vi fick ett gott skratt när vi gick runt i butikerna kan jag säga. De åkte vidare till stan för att se på bio. Jag skulle egentligen ha följt med, men jag var trött. Vilket jag alltid blir utav vin.
Hur som helst ska ni få se det jag köpte!



En transparant skjorta, den ser inte transparant ut på bilden. Men i verkligheten är den väldigt transparant. Köpt på Åhléns, 149:- (jäääävligt billigt)



Ringarna är från Bikbok. Den med röd sten 59:- aprikos sten 49:-



Halsbandet är från H&M 99:-



Deeeeeeeeeeeeen här väskan är min baby. Det blev kärlek vid första ögonkast när jag såg den på internet innan den fanns i alla butiker. När jag såg den i affärerna visste jag att den skulle bli min, så jag sprang in i Bikbok och köpte den på en gång. 99:-

Alla dessa saker ser dock MYCKET bättre ut i verkligheten. Speciellt skjortan. Den är långärmad förresten, har bara vikt in ärmarna.

-

Jag kommer aldrig förlåt dig för denna lögn.
Ta mig tillbaka till Paris fan, så att jag slipper den här skiten. Jag är mer värd än så. Hatar människor som smutskastar folk i sitt liv. Ta fan vara på era vänner. Det är de som ställer upp och som alltid har ställt upp. Ni kommer ångra er om ni inte tar vara på de, tro mig det kommer skita sig i längden. När ni behöver de som mest, och de inte finns där.
I'm out bitch!

RSS 2.0