update!

Tjenare bloggen!
Hur mår ni? Jag mår bra! Har varit i skolan, och efter det så åkte jag till Årsta berg och väntade på Suzan, därifrån åkte vi till Medis, och var där en liten stund. Sen så kom syrran och mötte oss i stan. Det var en bra eftermiddag faktiskt. Nu måste jag gå. Big brother har börjat! Även fast jag lovat att strejka finalen om inte Simon går till finalen. Alla de som har gjort liv i huset har åkt ut en efter en. Jag har följt hela säsongen. Det är de tråkiga kvar. Christian var den ända sköna kvar, och han åkte igår kväll. Nu måste jag kila! Ciao

Bjussar på en liten bild på mig och Mahsa!

THIIIIIIIIIIIS IS PARIS!

Titta på min kärlek, min glädje! Ser ni vad jag ser? Den här är mycket bättre än orginal-låten! Massa kärlek <3

paris x3

Jag hinner bara göra ett mini-inlägg. Jag och syrran åker till Paris om 2 veckor och några dagar. Den resan kom helt plötsligt, och jag är overexcited. Skriver mer om det sen, see ya!
(Under tiden så kan ni kolla in detta klipp, man lär sig lite franska av den)

fotobomb!

Bonjour, bonjour!
Comment ca va? Jag mår bra, sitter i skolan och gör klart lite uppgifter. Ska snart börja åka hem. Eftersom att jag inte skrev så mycket igår, så ska jag väll berätta att jag var på stan med syrran och Suzan. Vi gick runt på Sergels torg. Där finns det internationell marknad just nu. Så jävla gött! Suz köpte en tysk baguette med ost och salami på, vi alla tre delade på den. Sen så köpte hon churros och jag stroopwafels. (Ofc)

Kan någon bara förklara för mig varför det är så kallt idag? Om någon har en vettig förklaring så blir jag glad.
Btw så ska ni få se på lite bilder som jag tagit och framkallat i skolan, och sedan scannat in och redigerat. Varsågoda! :Modell : Ida
Fotograf : Tamii

Bisous

summer boo

Det här kommer bli min stora sommarplåga! Nu ska jag äta stroopwafels, prata i telefon och plugga matte samtidigt. Multitasking? No no!

esc 2011

Hallå där!
Hur mår ni? Igår var det Eurovision song contest 2011, som ni alla säkerligen vet om. Sverige kom 3a, jag är stolt. Men samtidigt väldigt irriterad, vår låt var en värdig vinnare. Årets vinnarland hade en bra låt, men den sticker inte ut. Det är en vanlig låt som man liksom hör på radio. Och Italien då? Okej den är lite udda, men det fanns så många bättre bidrag. Om inte Italien skulle ha fått den sista 12an så skulle Sverige åtminstone ha kommit 2a.
Här är låten iallafall! :

sippin on my drink

Hur mår ni alla fina? Jag mår bra, men är lite nere just nu (tar ej upp i bloggen) så jag väljer att bara skicka upp en bild från när jag och suz var på vapiano. Me sippin on my drink liksom, hur fräckt är inte det!
Bises!

<3


livets galler

och plötsligt fastnade jag bakom livets galler...

stroopwafel

Jag måste bara få visa upp den här bilden. MMM NOM NOM säger jag bara! Detta är stroopwafels som det heter på nederländska, det är nederländska våfflor. (syrapsvåfflor) Ni som smakat, ja ni vet vad jag pratar om. Ni som inte smakat, smaka! Det är så gudomligt gott, det smälter i munnen, och ohh.. Jag är kär. Jag och syrran köpte de här på gallerian, våfflor och chokladfondue. Stroopwafels är lite större än de på gallerian egentligen, men jag tycker det funkar bra ändå. Min bror är ju i Amsterdam just nu, på onsdag kommer han hem med lite våfflor. JA!

think greenJag är inte så insatt, men ville bara visa bilden som jag tog igår!photoshoot

Godmorgon, godmorgon!
Jag är nyvaken, sitter vid datan. Letar efter ett smarrigt recept till ikväll. Min bror är bortrest, jag saknar honom.. Han åkte igår, och jag fick reda på det kvällen innan. K U L ?!
Ni ska få lite bilder från igår, var ju nämligen ute och fotade. Jag stylade och fotade min fina syster. Här kommer några av de :

He is a real lover of making up the past

Hallå!
Hur mår ni? Jag mår bra, men har migrän. Jag lyssnar på Adele och tar det lugnt, hennes röst botar migränen.
Om någon timme ska jag gå ut och fota litegrann, det var inte igår jag gjorde det! Är lite fotosugen faktiskt!
Detta är mina Paris-bilder. Förutom den bilden på mig, för den tog Suzan på mig igår när vi var på Vapiano och drack Strawberry daiquiris! Bises

hometown glory

Godkväll! Den här låten lyssnade jag hela tiden på i Paris. Den är mysig att lyssna på nu när det är kallt ute.
Puss!

BON MATIN! (god morgon)


Hej allihopa!
Jag ska börja platta mitt hår, sen ska jag iväg till skolan. Ser ni, det snöar? BuU! Jag tänkte visa er en bild som jag tog när jag var i Paris, april 2010. Bilden är tagen från sacre coeur, och jag älskar den.
Jag gillar stämningen i bilden.
Bises

zumba-ing

God kväll alla fina! Jag är jätteglad idag, och jag laddar inför imorgon. Jag har börjat hårdträna. Tränar zumba minst en timme om dagen, jag kör crosstrainer, och jag promenerar! Zumba är en dans som man verkligen rasar ned i vikt av, man rör hela kroppen, och det är jättekul samtidigt!

victor hugo

Jag och min kusin Eglantine på café victor hugo, Paris april 2010

RSS 2.0