bye bye sweden!

Hej bloggen!
Jag har haft bloggstopp ett tag nu, hehe. Jag njuter för fullt av studentlivet nu, och har faktiskt inte orkat blogga så mycket. Så här är det, imorgon åker jag  till London med bästis och med syrran. Vi kommer hem den 13e, så det blir nästan två veckor med bara shopping, festande och turistande i underbara london. Jag har varit så stressad och taggad inför den här resan att jag inte hunnit göra nånting. Jag håller på att lägga in en massa låtar i min ipod just nu, så att jag kan lyssna på flyget (fast jag hoppas med hela mitt hjärta att de sänder EM-finalen på flyget, hoppas hoppas!) Jag har inte packat nånting än!! Jag tänkte bara skriva att jag kommer vara i london så att ni vet, puss!


my london london bridge

Hej bloggen!
Hoppas att ni mår bra. Jag har haft ett litet uppehåll från bloggen, eftersom att jag hade hela släkten här till min student, och jag lånade ut mitt rum och bodde istället hos mormor. Idag har alla åkt hem, och jag sover i mitt egna rum, vilket känns jätteskönt. Hemma hos mormor finns det ingen internet täckning, så jag har inte bloggat. Men det kändes faktiskt lite skönt att vara ifrån bloggen ett tag. Det som hänt under de senaste dagarna är att jag, suzi och min syster skulle boka paris-resa, men det var ett jäkla liv med att hitta hotell. De var alldeles för dyra, och de billiga hotellen låg antingen en timme ifrån paris, eller i paris men i ghettona. Min faster erbjöd i sista stund att vi kunde få låna ett rum hemma hos henne, hon bor i london. Så igår kväll bokade vi london-biljetter. 1 juli - 13 juli åker vi. Det är absolut inget fel på london. Det känns faktiskt bra att variera lite, även fast paris är min absoluta favoritstad, så har jag ändå varit där tre gånger i rad under mindre än två år. Så london-resan känns bra. :)

Bild från google.

student 2012

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!!
Jag tog studenten i fredags, trots vädret så hade jag en underbar student. Det blev väldigt kallt och blött på flaket, och musiken lade av efter tio minuter, men det gjorde inte så mycket, vi sjöng och skrek oss igenom resten av turen! Jag hade tur som blev upplockad av mina föräldrar, för annars skulle jag få åka hem i kylan, helt nerdränkt i en och halvtimme. Jag var så jävla packad, och jag skulle egentligen dra vidare ut på kvällen, men jag mådde så jävla illa och var så jävla frusen (även fast jag hoppade in i kokhet dusch och stannade där väldigt länge efter flaket) så jag valde själv att stanna hemma, med tanke på att jag faktiskt hade min studentmottagning dagen efter (alltså igår). Alla mina nära och kära var med mig igår kväll och firade mig, mina släktingar och kusiner som hade rest över hela världen för min skull, mina kompisar, min pojkvän, min familj, familjevänner, mormor, syskon, föräldrar, u name it! Ni kan förstå att jag drack lite väl mycket, och var helt borta, men jag hade galet kul! Vid 23tiden drog vi vidare till café 60 och satt där till stängning, alae skjutsade hem oss och vi var hemma runt 3!
Fan vad jag är rik nu, efter mottagningen! Alla fina kort, alla fina gosedjur, presenter, blommor, pengar!
Nu får ni en bild från mitt utspring, och en från min mottagning. Fler bilder kommer senare!


RSS 2.0