glitter nails

Jag har nyss testat glittra till syrrans naglar. De är jätteslarvigt gjorda, men det var bara för att vi skulle testa om glittret fastnar på naglar. Och det gick! Så imorgon ska vi glittra till våra naglar till nyår. Enkelt och fint!

bad mood

Jag är på så jävla dåligt humör så ni får en rolig video istället. Puss godnatt

2 till suktisbilder


rullader

Innan jag drar hem till mommo vill jag bara visa er maten jag lagade igår.
Torskfilérullader med räkor i. (Passar utmärkt med hälleflundra)
Häll över dillsås, pressa citron över och stoppa in i ugnen.
Ni som gillar havsmat, ja ni vet vad jag pratar om! ;) (Jag är inte så förtjust i havsmat egentligen, men detta är sjukt gott, lovar er!)

Long time no see

Tja!
Jag sitter och fixar lite apps till min iphone, ska snart dra iväg till mommo och köra på sleepover med syrran. Men innan dess vill jag passa på att skriva ett inlägg. Det var ju så längesen! :O (Fina blogg, jag har inte glömt bort dig, jag lovar!!)

Igår åkte jag för att handla lite kläder. Jag åkte till Kista C och fan vad mycket folk det var. Jag hatar rea med hela mitt hjärta för att det är så himla mycket folk överallt. Jag handlar hellre icke-rea varor egentligen, p ga det. Jag mår illa när det är trånga utrymmen, och får lätt panik. Men jag fick med mig lite grejer iallafall.
Jag gjorde en olagligt ful min på den här bilden så jag var tvungen (notera tvungen) att "tejpa" för mina läppar!
Kavaj H&M, Kjol H&M divided, Topp i spets (instoppad i kjolen) Twilfit, Topp (över linnet) Bikbok, Skärp Gina Tricot, Halsband Ur&Penn, Ring Bikbok Plånbok New yorker, Kilklackar H&M.

Merry Christmas everyone!

Hej på er alla och god jul!
Jag har firat jul hemma med familjen idag, vi har haft det jättemysigt. Ätit god julmat och delat ut presenter.
Julen är inte över än så jag och syrran firar med en riktig uppesittarkväll haha! Vi sitter och spelar med våra iPhone's. Fan spelet angry birds är fan omöjlig! Jag har kommit till bana 14, men längre kommer jag inte!
Så här såg vårat julbord ut, mums mums

AloeVera drycken

Förresten, innan jag lägger mig vill jag bara rekomendera den här drycken. Den är så god! Pappa tyckte den smakade tvål, men det är för att det är pappa, haha. Den smakar vindruvor och honung typ. Och den innehåller aloe vera-bitar också, så man känner de små mjuka bitarna när man dricker drycken! Testa! 

1 hour, 18 minutes left

Hej på er!
Jag ska strax lägga mig och hoppas på att tomten kommit med julklappar imorgon! Nej men jag är ganska trött faktiskt, har varit och julhandlat med syrran både igår och idag. Jag fattar inte varför vi var så sena med det (julstress) men vi har ändå kirrat väldigt fina julklappar, och jag vet att våra nära och kära kommer gilla de.
Jag måste upp tidigt och städa mitt rum, sen så vill jag hjälpa mamma med julbordet också. (och ja, vi fixar alltid svenskt julbord) Den här julen kommer bli hur mysig som helst. Brorsan kommer över också. Can't wait.
God jul på er

I follow rivers



Boy, you make me smile
Even the times I'm trying to be serious

For my man, i'll do whatever

Yo!
Jag sitter och lyssnar på Missy Elliott och Fantasia Barrino's gamla låt. Omg minnen. Jag kommer ihåg hur galen min syster var i Missy Elliott. Hon visste allt om henne, och hon hade alla hennes plattor, kunde låtarna utan till. ♥ Det är fett mysigt att lyssna på den låten med en kopp te i handen och syrianska julkakor som vi fick av vår granne. De är g-u-d-o-m-l-i-g-a. Jag har nästan ätit upp alla, haha.



Min bild säger dig allt älskling


Panettone ♥

Vet ni hur gott detta italienska julbröd är?? Med russin i. Mmmm nom nom, julkänsla på hög nivå! Ni som inte har smakat, lova mig att ni smakar! Lova? ♥

JULLOV IMORGON!

Tjena!
Jag kom precis hem från detta snöväder och sitter just nu snorig som in i hvete i väntan på att min käre far ska komma hem så att jag, mamma och han kan åka och handla till vårt julbord. Bara 4 dagar kvar nu!! Och EN dag kvar till jul-lov, taggaaaaaaaaa!
Vad ska ni göra under julen då? Jag tycker att det är mysigast att vara hemma med familjen, äta god mat, titta på Kalla anka, få och ge julklappar! Fast egentligen tycker jag bara om att ge bort julklappar. På riktigt. Nej men ni fattar, för mig är julafton till för att spenderas med familjen. Men det är ju min åsikt. Man kan ju fira med vänner, släkt etc. Förresten, ni har inte sett mitt självporträtt som jag målade i skolan, så jag lägger upp bilden i detta inlägg. Puss på er! 
Jag är verkligen inte nöjd med den. Men den får duga. Jag tröttnade som fan på den, har målat på den i evigheter nu känns det som! Den får vara klar nu. Jag har lackat den, det är därför den "skiner" längst upp. Och detta är en målning på mig själv (duuh) som jag målat på en träplanka. PAIN! 

<3



Jag hatar att jag börjar falla för dig, jag hatar att jag börjar älska dig så innerligt.
Jag hatar att det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på dig. Jag hatar hur bra du får mig att må.
Jag hatar att det aldrig kommer bli vi.

you make me smile


And I wish we never did it,
And I wish we never loved it,
And I wish I never fell so deep in love with you,
And now it ain't no way we can be friends.

let me hold you down

Hej!
Som ni ser så är det ny bloggdesign. Det är min kompis Neda som gjort den till mig, och jag älskar den verkligen jättemycket. Jag har målat gubbarna som jag har som bakgrund.
Förresten, imorse när jag vaknade hos min kompis så hörde jag att hon skrek i hallen att det snöar. Jag sprang dit och såg att hela marken, träden, husen och bilarna var täckta av snö! Jag är ingen snöälskare, men jag erkänner att jag fick julkänsla på morgonen. Den känslan kände jag inte tidigare.

you left me in the dark

Innan jag drar hem till min mormor nu, så vill jag bara visa er en bild som jag tog idag. Den är tagen i våran trädgård, och jag älskar solnedgången som finns med på bilden. Så jävla mysigt. Solnedgångar är så mycket mysigare än soluppgångar! Tycker jag iallafall ;)


© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

You left me in the dark..




kvällsfika

Tja!
Jag hade ingen lust att åka till skolan idag, så jag stannade hemma. Jag skulle åka och fota lite till projektarbetet, men det var alldeles för stormigt ute. :)
Så vi gick hem till mormor och åt middag där, myspys. Sen så kom vi hem, och jag och syrran fikade. Kvällsfika är det bästa som finns, haha! Nu så ringde min bror och sa att han ska sova över hos oss, så jag ska back to grandma's! 



Mjuk pepparkaka och cocosboll! Mmm nom nom...

"Hat är ett starkt ord" sa du... Jag hatar dig

Nu går jag och lägger mig, detta var sista bilden för ikväll. Jag mår som sagt inte bra just nu, jag bloggar gärna mer imorgon. Nu måste jag faktiskt få sova så att jag kan få ut de här äckliga tankarna som borrar in i mitt huvud. Godnatt bloggen

.

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

 


-

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

This floor is crackling cold, he took my heart, I think he took my soul..

just nu ♥


trust

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

Jag mår inte bra i detta nu, så jag lägger upp lite småinlägg bara. Ingen lust att skriva.
Kom bara ihåg att tillit är det viktigaste av allt, gott folk! Man ska kunna lita på varann.

framsidetest

Hej!
Jag sitter i skolan och testar fram en framsida till min bok. Jag är egentligen ganska tidig i och med att jag inte fotat klart alla mina bilder än, men det är nog bra att jag testar lite typsnitt och sånt. Jag är inte nöjd med mitt test som jag gjort nu, för jag har inte bestämt titel än. Som sagt, det är bara ett test. Det ska stå Stockholm och nånting annat också. Inte bestämt än. Jag jämför innerstad och förort i min bok. Jag är inte säker på typsnittet heller. Ni kan få se det!

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!



l'amour à Paris

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!


-

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!


Deuces

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

Av mig ♥

Music is my soul.

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

En bild som jag tog nyss. Love it 

3 advent

Tjena!
Söndagar är den dagen på veckan som man bara ska ligga hemma och slappa. Söndagar är den slöaste dagen på hela veckan, och jag älskar att inte göra nånting på söndagar. Idag har jag inte gjort nånting förutom fikat med min familj (adventsfika). Lussebullar, mmm nom nom! Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Igår kväll blev jag och syrran jättesugna på glass (vi är jättekonstiga, vi kan åka till stan när det är kväll, bara för att kvällsfika. Been there, done that!) så vi gick till affären och köpte Carte d'or daimglass och saft. Jag köpte en Plaza-tidning, som är skitbra. Det finns jättemånga bra modetips i den tidningen! Perfekt nu inför nyår, bra inspo!
© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

Man får en Versace - yellow diamond test med tidningen också. Den parfymen luktar jättegott. Passar perfekt till vinterfester, nu när kylan börjar dra igång!
Bisous 

Love of swallows

Dessa två bilder har jag målat och fotat själv. Det föreställer en svala på den andra bilden!
© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!



The best things in life are free.

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!


you make me the happiest person alive.

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!


-

© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

I hate that I love you... 

Nyårsklänning?

Hejsan!
Jag ligger och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Jag funderar på att kanske dra ut och shoppa lite kläder, det är ju snart nyår och det faktum att jag inte köpt någon nyårsklänning än gör mig jättestressad! Jag hade tänkt mig en röd eller vinröd fodralklänning och höga klackar till. Men jag har inte hittat någon fin sådan än. Jag har en svart svart fodralklänning i sammet, fast jag har använt den 2 gånger och kan därför inte ha den på nyår. Det måste vara något nytt och speciellt! Om ni har sett någon fin röd/vinröd fodralklänning, kontakta gärna mig och säg vart den finns!
© Tahmineh Sadeghi. Inga bilder får kopieras!

Här är en bild på mig och syrran från Nikki's födelsedag för några veckor sen. Jag hade på mig min svarta sammetsklänning. 

see ya tomorrow!

I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love.

Snart

Hello!
Snart börjar Idol-finalen, så om några minuter sitter jag bänkad framför tvn med en skål chips! Är ni team-amanda eller team-robin? Dela gärna med er!
Här får ni en bild på mig! Jag ser lite skelögd ut, men det gör inget, det är gulligt det med! ;)

Puss! 

-

A soul without a high aim is like a ship without a rudder.


Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår.

Hej på er alla fina!

Jag sitter i datasalen och leker lite med photoshop. Vi har några uppgifter som ska vara klara till nästa fredag!
Shit vilket väder imorse! Jag sov hos mormor igår kväll med, och jag vaknade upp av världens jävla
snöstorm! :O Fast jag är tacksam för att det inte är minusgrader nu iallafall, 0 grader är ändå hyffsat. Förra året var det typ 25 minusgrader vid den här tiden, så.

Förresten ikväll är det Idol-final!! Den får man ju verkligen inte missa. Vem hoppas ni vinner hela tävlingen?
Lite ledsen är jag över att Moa inte står i final.. Men jag tror faktiskt att Amanda F vinner. Det kan ju bli så att Robin vinner, han är också duktig. Det jag gillar med Amanda är att hon är så duktig på att sätta en personlig touch på låtar. Hon har sig själv placerad i ett eget fack, man kan tänka sig i huvudet redan nu hur hennes platta kommer att låta. Men jag kan inte komma på hur Robins skiva kommer att låta, även fast han är grymt duktigt, både sångmässigt och tekniskt!


sumpan

Tja!
Idag åkte jag in till stan och träffade Alex, vi lunchade och pratade om en massa. Det var överdrivet mycket folk ute, ofta vid den tiden. Alltså på riktigt, det var jättemycket folk. Som om det vore lönehelg eller nåt, haha! Vi snackade och tog det lugnt, sen så tog vi pendeln, jag gick av i sumpan och han fortsatte vidare till jakis. Jag gick av i sumpan för att fota lite. Det här projektet dödar mig, även fast det är sketaroligt så tar det verkligen på mig. Det är inte bara att fota, jag har fotat varje dag nu men innan man köper systemkamera tar man förgivet hur svårt det verkligen är att få till en bra bild. När jag tittar tillbaka på bilder som jag tagit innan så märker jag hur dåliga de egentligen är, fast än man var jättestolt över de just då! Efter att jag hade fotat i sumpan så gick jag till syrrans skola och fotade lite i hennes skola med. Tänker gå till vissa skolor och fota och ha med i min bok med.



liqueur de rose

Det här är mitt fina eiffeltorn som jag är så stolt över. Jag älskar den! Jag köpte den på någon souvenirbutik när jag var i Montmartre (Sacre coeur). Eiffeltornet är fylld med rosévin! 

Christmas lights

Jag börjar känna mig ganska trött, men jag gör ett inlägg innan jag stänger av datan. Jag älskar när man går på stan och det är en massa belysningar. Det tycker jag är hur mysigt som helst. Jag tycker det borde finnas belysningar på sommrarna med. Fast i och försig så kanske det inte går för att det redan är ljust ute då? Men jag verkligen älskar julbelysningar, speciellt de här belysningarna som man hittar på Sergels torg - Stockholm 

Stockholm i mitt hjärta


-

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

-

Alltså, jag undrar varför jag inte kan förstora mina bilder på blogg.se?

-

Den här bilden tycker jag jättemycket om. Bilder behöver inte alltid föreställa saker för att de ska vara fina. Jag gillar när bilder innehåller lite mystik. Här har jag fokuserat på bommen, så att bakgrunden blivit suddigt.
Ha det gött! 

-



When the rain is blowing in your face,
and the whole world is on your case,
I could offer you a warm embrace,
to make you feel my love.


Img

Från när jag fotade i stan idag. Detta är en utav de bilderna jag är minst nöjd med. Men jag bjussar på den ändå, för man ska faktiskt lägga upp sånt som man tycker är fult också! Kram 

myspys

Tjolahopp!
Jag hann aldrig blogga igår, så jag gör det nu istället. Igår så var jag i skolan, när jag hade slutat åkte jag in till söder för att fortsätta mitt projektarbete och mitt fotande. Tyvärr så hade det redan hunnit bli mörkt när jag kom fram till söder, så det blev inga bra bilder. Dessutom så såg jag den första snöflingan medans jag stod och fotade, kameran dog. Jag kunde inte göra något annat förutom att åka hem. Men jag åkte inte hem, jag åkte direkt hem till mommo och var där en stund SEN åkte jag hem. :D Jag hade redan hunnit somna hos henne, så när jag kom hem så orkade jag inte sätta på datan och allt. Det enda jag orkade med var lite (ganska mycket) avkoppling. Jag tände mina pepparkaksljus och låg nerbäddad i sängen och vilade. That's life!
Så här mysigt hade jag! 

.


Och detta är grundskolan jag en gång gick på... 

.

Jag skulle ge dig,
allting du pekar på,
men bara när du inte hör,
vågar jag säga så..

.

There are far better things ahead
than anything we left behind.

.

Been there. Done that. Fucked it up. Twice... 

If you don't understand my silence, how will you understand my words?


Elle me dit

Jag passar på att göra ett till Paris-igt inlägg. Jag känner att jag måste börja göra det lite oftare. Jag har suttit och kollat tillbaka i mitt arkiv och jag hittade mina första inlägg som jag gjorde i den här bloggen - shit jag skrev bara inlägg om Paris. Eftersom att min blogg heter Nous Aimons Paris, vilket betyder "vi älskar Paris", så känner jag att bloggen måste börja handla lite mer om den staden igen. Så här får ni en av Mikas nya låtar - elle me dit!

second advent

Hej hej!
Jag kom hem för en liten stund sen. Jag har varit och fotat lite i väsby. Det var ganska kallt ute, men det funkade ändå. När jag kom hem så stod adventsfikat redan uppdukat och mamma tände det andra ljuset, så otroligt mysigt. Jag älskar julen! 

dinner time

Hej, jag har precis ätit middag. Ikväll har jag stått för maten. Örtfyllda kycklingfiléer med färskost, vitlök och basilika, lindade i bacon. Lite citron, sparris och purjolök till det, mmm yum yum.. Smaklig måltid! 

Oh, sometimes I get a good feeling.

Detta är då några av de bilder som jag tagit till projektarbetet. Jag är inte säker på om jag ska använda just dessa bilder. Detta är inte "wow-bilder" utan det är bara bilder, som jag sa tidigare, dessa bilder är mina första försök. Mitt personliga tema för min bok är : förorstliv vs. innerstadsliv.

J'adore Paris ♥


Eiffels

Jag ska passa på att göra ett Paris-igt inlägg nu när jag ändå håller på, det var så längesen. Detta är då min samling. Min egna Eiffel-samling, som jag är så stolt över. Om ni undrar vad det är i mitt rosa eiffeltorn, så är det rosévin. Tro mig, det här är bara början. Många fler små torn ska mitt rum fyllas med. Lägg märke till min fondvägg i bakgrunden, som det står Paris på. Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade fått besöka Paris. 



yves rocher

I mitt förra inlägg glömde jag nämna vad jag gjort de senaste dagarna, så jag passar på att göra det nu.
Igår åkte jag till Nacka Forum med Suzi. Vi skulle hälsa på hennes föredetta chef, (man uttalar faktiskt chäääääf) shoppa lite och jag skulle fota till mitt projektarbete. Det gick nästan inte att fota. Nej, det gick inte!! Det var typ turnardo, haha lite svårt att hålla i kameran medans man själv håller på att blåsa iväg! Det såg ut som att jag och Suzi hade överlevt en orkan när vi gick på bussen sen, för mycket vindar i håret helt enkelt!
Vi är helt otroliga, ni anar inte hur mycket vi åt igår. Haha, först åt vi på Tasty Thai i Nacka Forum, (vi åt direkt när vi kom fram, ingen av oss kunde vänta) sen åt vi glass, churros och godis. Jag mådde verkligen illa när jag höll på att äta churrosen, fast de var så goda! Mmm.
Idag åkte jag återigen till stan, fast denna gång med syrran. Vi gick runt på rådmansgatan, (jag behövde fota igen) sen gick vi in till Yves Rocher och köpte lite produkter. Jag älskar Yves Rocher, de är så jävla bra. Mamma var stammis där när vi var små, hon köpte alla sina produkter där. Vi blev skitglada när de öppnade i Väsby Centrum, men nu har de tagit bort den sen några år tillbaka. Vi brukar ju handla där när vi är i Paris, fast man vill ju ha en butik nära sig också så jag bugar och bokar för den som ligger i Sergelgången!
¨
Jag köpte en foundation, ögonmakeup remover, fick pads och handcreme på köpet. Och sen så fick jag en concealer av min gulliga lillasyster! Puss

When you're absolute beginners, it's a panoramic view

Hey there!
Jag sitter och redigerar lite bilder till mitt projektarbete. Det var inte så många bilder som blev bra. (Jag köpte systemkameran för två dagar sen, man tar alltid dåliga bilder när man köpt en systemkamera för första gången. Det tar tid tills man lär sig den och jag tränar att fota med den hemma och så också, så att bilderna blir bättre när jag ska fota "på riktigt sen"!) Egentligen orkar jag inte sitta och redigera just nu, jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Jag tänkte lägga mig och läsa en bok, men så blir det nog inte!



Puss på er!

RSS 2.0