puss in boots


Igår när vi var hos Erasto hann vi aldrig se klart på mästerkatten. Erasto och syrran har sett den på bio, och Erasto har sett den flera gånger efter det också. Jag började titta på den ett tag nu, men kom på att mello börjat nu, så nu ska jag stänga av datan och bänka mig framför tvn! Danny kommer vara bäst ikväll, jag har redan lyssnat på hans låt på svt.se! God lördagskväll på er! Puss (förresten, bilden på mästerkatten har jag printscreenat från när jag tittade på filmen)

His voice honestly kills me


Okej, det här är en artist som heter Daley. Jag har hört hans andra låtar, och hans röst mördar mig bokstavligt talat. Jag fattar inte varför han inte är så jättekänd?? Han har inte sådär jättemånga views på youtube som han borde ha. Det här är vad man kallar sånggud, det här är talang, det här är röst! Hans röst är så unik och skör. Får rysningar!

cruise

Förresten, jag glömde nämna att vi bokat kryssning! På onsdag ska vi åka på kryssning med Silja Galaxy till Åbo. Jag längtar verkligen, har försökt ordna en kryssning jättelänge och nu blir det äntligen av!


(Google-bild)

Solna vikings vs sundsvall

Igår så åkte jag (självklart) till skolan, hade fotolektion, efter det hade jag världens håltimme - till 14.15. 14.15 hade jag kultur -och idéhistoria, vi var 4 pers på den lektionen, och min lärare höll kvar oss också. Efter den lektionen fick jag stressa till bussen, jag åkte till Sollentuna och mötte min syster och Erasto (hennes kille). Vi åkte hem till honom, åt chips, cheeseballs och godis samtidigt som vi tittade på mästerkatten. Efter det sprang vi till bussen mot Sollentuna station igen, (vi hann springa från Erasto till busshållsplatsen på 2 min, tog tid!) och från Sollentuna tog vi tåget till Solna och åkte till Solnahallen. Vi mötte några vänner där och tittade på när Solna Vikings mötte Sundsvall i basket! Matchen var jävligt spännande, jag tappade rösten för att jag skrek så mycket! Syrran blev på asdåligt humör för att Vikings förlorade. Vi älskar två basketspelare i Vikings - nr 8 William Walker (känd spelare från Michigan) och nr 9 Jonte Flowers (också känd)! Det kändes verkligen som på film, ni vet basketmatcher i USA. Så kändes det! Och Vikings skulle faktiskt ha vunnit, de ledde med en poäng under de absolut sista sekunderna, sen gjorde Sundsvall mål (tror det var nr 13, skitsnyggt skott iallfall)! Efter matchen gick vi iallafall till Max och åt, vi satt där väldigt länge eftersom att en viss person vid namn Erasto tar så lång tid på sig att äta! Nu ska ni få en bildbomb ifrån matchen. (Jag tyckte det var lite pinsamt i början att sitta på läktarn bland alla människor med en systemkamera i handen, men sen så slutade jag att bry mig. Tog 131 bilder, kan ju inte lägga upp alla här!)


hihihoho

Hej hej!
Jag läste att det skulle bli vårväder under helgen. Vart är vårvädret nånstans? I Spanien eller? Eller där kanske de har sommar iförsig.. Iallfall, jag är så jävla trött på slask och is. Visst, det har varit mycket varmare i år än vad det var t ex förra året, men ändå. Jag vill ha sommar nu! Jag vill låsa in min vinterjacka och aldrig mer behöva se den igen! Jag vill gå barfota längs stranden, jag vill grilla, jag vill sola, jag vill vara ute tills solen går ner.

I want summer.

Semla

Hoppas att alla fick en trevlig semmeldag igår a.k.a vita tisdagen a.k.a fastlagstisdagen a.k.a FET tisdagen a.k.a fettis dagen.. Tror inte någon vet vad det heter egentligen :) kärt barn har många namn

food

Hej!
Jag hade verkligen planerat på att skriva ett långt inlägg med en massa bilder, men eftersom att jag har jättebråttom så hinner jag bara lägga upp två bilder! Sawwiii! Hörs sen puss

-

©Tahmineh Sadeghi! Får inte kopieras.

mello

Nu ska jag springa och hämta chipspåsen för nu har mellofestivalen börjat!
Jag har stått för middagen ikväll. Marockansk gryta med ris :)

yes you are

© Tahmineh Sadeghi

valentine

Hej.
Igår var det alla hjärtansdag. Jag träffade Suzi i stan, sen så försökte vi komma på vad vi ska göra. Vi båda har lika mycket beslutsångest, så det är alltid svårt för oss att bestämma vad vi ska göra. Vi gick verkligen runt i timmar för att komma på vad vi ska göra. Till slut, 5 timmar senare så bestämde vi oss för att gå till Café 60 och fika. Vad gjorde ni igår?

seg söndag

Jag har varit ute i kylan och fotat idag igen. Det var faktiskt inte så jättekallt idag, det gick att vara ute utan att frysa iallfall. Jag fick sällskap av syrran och Era, vi gick en liten runda, handlade även lite godsaker. När vi kom hem myste vi och åt kladdkaka, sen så var det Eras idé att köra maltesers-tävling. Den som äter flest maltesers, snabbast. Vi körde tre omgångar och efter tredje omgången spydde jag. Chockladkoma idag alltså. Aldrig mer!
Nu ska ni få se lite bilder :


Irritation

Hej! Jag är lite irriterad just nu.. Jag hatar när man t ex ska träffa någon och den personen ställer in i sista minuten. Det är jävligt onödigt! Syrran och hennes kille försöker muntra upp mig så jag sitter och tar det lugnt med de. Vad gör ni denna söndag?

Försök nr 2, Sergio Ramos


Sergio Ramos

Igår kände jag för att skapa. Jag kände för att rita lite, och jag ville testa mina kunskaper. Jag vet själv att jag inte är så duktig på att rita av människor, det är därför jag oftast låter bli. Men för att bli duktig måste man öva, och det borde väll ändå var dags för mig att gå emot mig själv nu efter 20 år. Igår kväll satt jag och ritade av fotbollstjärnan (som jag älskar) Sergio Ramos. Bilden blev inte som jag tänkt mig, men den blev väll rätt ok. Jag håller på med en till bild på Sergio Ramos just nu. Ni kan få se bild när den är klar. Har ni några förslag eller tips på vem jag kan rita av så är det bara att kommentera under detta inlägg. Puss på er!

-

Förresten hittade en bild på Dina och mig när vi var på Klubb Amnesia förrut. Fråga mig inte varför jag är så blek, men min fina dina är iallafall felfri på bilden. Skitsnygg är hon. Killar, hon är singel! ;)

studenten närmar sig!

Tja!
Jag är helt död, har precis hjälpt min syster med att skissa upp höstkappor. Nu är jag klar, och ska alldeles strax gå och lägga mig. Onsdagar för mig är fett onödiga dagar, rent schemamässigt, eftersom att jag bara har en bildlektion, sen slutar jag. Jag åker över en timme, för en liten bildlektion. Visst, man åker dit ändå för att man måste, och för att bild är kul, annars hade jag väll ändå inte valt den inriktningen, men jag är alltid tvungen att göra nånting efter den lektionen. Det känns så meningslöst att åka hem 11.50. Jag brukar oftast träffa kompisar efter den lektionen. Men det är ju alltid trevligt det också haha! Idag efter skolan hängde jag med Rojin, gick runt hela skolan för att leta efter Helena. Jag skulle hämta ut min studentmössa, och man skulle kontakta antingen Helena eller en annan tjej. Jag och Roj gick runt överallt men vi hittade inte henne. Jag lovar att det kom tårar ur mina ögon haha. Men till slut hittade jag ändå en snäll kille som också hade hand om det där (tydligen) och han gjorde min dag när han gav mig min efterlängtade mössa weååå! Efter det kom Hammis och Moe + 2 av deras killkompisar med bil till min skola, de skjutsade mig till station, och efter det tänker jag inte säga vad jag gjorde.. hihihi ;)

På onsdagar brukar vi äta wok här hemma! Asgott!
Min fina mössa framifrån
Min fina mössa bakifrån
Champagneglas

-


projekt

Hej!
Jag sitter och lyssnar på musik och tar det lugnt. Jag har fotat lite till mitt projektarbete, tänkte visa er några utav bilderna i det här inlägget. Jag har faktiskt brist på ord just nu, så jag skiter i att skriva mer


picis

Hej hej.
Igår var jag och mamma som sagt på fest. Det var kul, träffade släktingar och så. Jag fick i mig lite för mycket alkohol kanske, men det ska vi inte in på. Haha! Det var en överaskningsfest vi var på, och den var lyckad. Det kan man kort och gott säga! Jag blev ju lite ledsen att jag missade melodifestivalen igår kväll, men det gjorde ingenting. Det var ändå värt det. Väntar på att repriset ska börja, om lite mer än två timmar.
Nu ska ni få lite bilder! (Ni kommer få ganska många bilder nu så ni vet!) Puss

ut och dansa

Hej hej, jag hinner inte skriva egentligen, har skitbråttom. Jag o mamma blir hämtade om 25 min sen ska vi ut och festa tillsammans. Jag har inte ens hunnit sminka mig än! Aja, hoppas ni alla får en fin fredagskväll o glöm inte melodifestivalen! Ta hand om varandra puss
(Mamma har inte heller hunnit sminka sig, hahaha hör hur hon springer om kring här hemma. Fint folk kommer sent)

lek



Jag har lekt i photoshop, och här är resultatet!


snabbis

Tja!
Jag kan bara skriva en kortis, för att jag är in a hurry och måste sticka iväg snart! Igår så slutade jag 11.30 men jag stannade kvar tills 17.00 för då skulle musikklassarna i min skola ha genrep av musikalen FAME. Och igår var det bara för esteteleverna, för att våra klasser kommer väldigt bra överens. Vi har blivit som en liten familj i våran byggnad. Men iallafall, så var de SJUKT grymma allihop! Oh my god, jag dog nästan under hela musikalen, så duktiga var de! Så alla de timmarna som jag väntade på att musikalen skulle börja, var såååå värt det!!
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara i skolan då, efter det körde jag över en timmes styrkespass. Stretchade inte så jag har träningsvärk. Fel av mig, fel av mig.
Nu måste jag verkligen dra, cya!
Förrigår tog jag en öl med en kompis, över lite snack och så! Alltid lika trevligt!
Igår efter att jag hade slutat, så myste jag med Patricia och dina ända tills att musikalen började, och jag köpte äntligen min efterlängtade pizza! Vet inte hur länge jag hade suktat efter pizza, men igår åt vi det.
Sist men inte minst, så får ni en puss av mig! ;$ dåliga mobilbilder

RSS 2.0