red

Hej bloggen! (och ni som läser)
Ni vet när man är trött eller utmattad, så nynnar man på en låt av en artist som man inte lyssnat på på länge, fastän artisten kanske är bland ens idoler.
Detta händer mig typ varannan dag. För några dagar sedan tänkte jag på Danjah, en annan gång tänkte jag på Ginuwine, och någon annan gång hade jag nostalgi-maraton. Lyssnade bara på gamla låtar.
Och när jag väl tänker på en låt av den artisten/artisterna, måste jag verkligen lyssna på ALLA låtarna om och om igen. Bara för nostalgins skull. Bara för att man inte lyssnat på ett tag. Bara för att man borde lyssna mycket. Nej men jag måste köpa nya hörlurar till min ipod, kan inte lyssna på nåt nu när jag åker till skolan, tror det är därför jag tänker på låtar istället (a). Musik är mitt liv, vad ska jag göra.
Men aja, det jag ville komma fram till var att jag haft Kapten röd-maraton helaaaaaaa dagen. Lyssnat på gamla och nya låtar av honom. Han är så jävla grym, och jag hade verkligen velat se honom live på URF förra sommaren. Men missade tyvärr honom.
Den här melodin har faktiskt danjah använt sig av - gideon boot.

and you can tell that he'll be there for life

... Godkväll!
Ikväll är det något konstigt med mig, jag gick och la mig för några timmar sen, men jag kunde inte somna. Ni vet när man tänker på någon, och man inte kan sova. Först så tänkte jag på min älskade farmor som gick bort för 1 år och 7 månader sen, och jag grät rätt mycket. Men sen så hände det något konstigt. Började helt plötsligt tänka på någon annan. Känner mig extra kärleksfull just nu, så ni som inte har somnat än får sova till Adele - daydreamer. Ni andra får helt enkelt vakna till den! Ganska coolt ändå.
Pussar och kramar

it's getting hot in here

Hahaha ååh vilken nostalgi! Det här var min favoritlåt när jag var liten, jag kommer ihåg att man alltid gick runt och sjöng på den fastän man inte fattade vad man sjöng typ. Flera år senare är den fortfarande groovy och rätt cool ändå.

no titled

Hej på er!
Jag kom för någon timme sen, har ätit middag och nu ska jag krypa ner under täcket och titta på Jersey Shore avsnitt 4 som kom ut idag. Kan inte hålla mig längre, har väntat i en vecka!
Bisous

Miss u

Du vackra, som hela tiden vakar över din stad
Du vackra, som aldrig sviker ditt folk,
Jag skulle vilja andas parisisk luft föralltid
och jag skulle vilja känna mina fötter mot den trygga marken.
För mig kommer du alltid att vara min. Min stad. Min guldklimp.
Jag kommer alltid att befinna mig hos dig i mina drömmar,
jag ser mig alltid med dig. Min dröm. Min stjärna.
Du vackra, kommer det någonsin att bli så?

jag är vaken!

Godmorgon!
Jag har lyckats hålla mig vaken hela kvällen, och nu är jag vaken. (Även fast jag känner att jag vill somna nu)
Jag måste skynda mig nu, eftersom att jag inte har så mycket tid på mig. Måste iväg och äta frulle, duscha och fixa mig. Så vi hörs nog nångång senare under dagen. Vet dock inte när, för jag kommer antagligen sova när jag kommit hem. Ses!

je suis fatigué

Halloj på er!
Mår ni gott? Det är en mycket trött tjej som skriver just nu. Jag skulle ha sovit för flera timmar sen i och med att jag skulle gå upp kl 04.50, men jag kunde inte somna. Och nu är jag tvungen att dygna för att inte försova mig. Jag måste verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna!
Puss på er

...


unthinkable

Godkväll i stugorna!
Hur mår ni? Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, har ju skola imorgon, men jag tänkte bara lägga upp ett klipp först. Jag är helt kär i de här tjejerna. Har hört alla deras låtar, och de är grymt musikaliska. Hon till höger är grym på att "beatboxa" och spela piano. Jag tycker egentligen att hon till vänster har finare röst, men samtidigt måste jag säga att jag gillar hon till högers röst mer på något sätt för hon har liksom en unik sångröst. Hon till vänster låter som Rihanna (inte just i den här covern, men i de nyare coverna låter hon som henne) och man har hört den rösten förut! Men båda är grymt duktiga!
Nighty!

for you

Jag kan inte säga att jag hatar dig, för när jag var liten lärde jag mig att det är fult att hata. Men ingen sa faktiskt något om att det är fult att inte gilla någon. ;)
Kan du inte se att jag undviker dig? Jag vill inte ens ha något med dig att göra. Jag vill inte ens höra ditt namn. Så sluta höra av dig till mig, eller någon i min närhet, för du är ingenting för mig. Och gör en grej klart för dig, jag har svurit på att aldrig mer bli din kompis igen. Aldrig förlåta dig. Aldrig gå på dina lögner igen.
Jag vill hålla mitt liv så odramatiskt som möjligt, så vänligen : gå ut ur mitt liv. Du är inget för mig.
Du vet vem du är.

;)


asdfghjkllove.tumblr.com


frienemy frienemy

Hej på er peeps!
Kl är kvart i sju på morgonen. Jag hoppas verkligen att ni sover fint just nu. Själv så är man en tönt som fortfarande sitter vaken, har inte sovit en endaste minut. Tänkte blunda snart. Men först blir det ett inlägg.
Jag sovit bort halva dagen i och med att jag vaknade kl 15.00. (Kommer säkert hända idag med). Åt lunch. Chillade lite med mormor och syrran. Päronen är bortresta, de är i Holland just nu.
Lagade middag, sen så började jag och syrran fixa oss. Runt 20.43 tog vi tåget till stan. När vi var framme tog vi en liten promenad. Gick från cityterminalen till gallerian. Vi skulle sätta oss på någon uteservering. Jag hade tänkt ta några öl, men det var för mycket folk överallt. Vi följde folkmassan (mot kungsan) där det var the voice. (Observera att vi inte gick dit för att stanna), för jag, syrran och våra vänner har varje år varit togna besökare av the voice konserterna, men för varje år har det bara blivit sämre och sämre. Det är bara småungar och fjorrar där, och förra året svor jag på att jag aldrig mer skulle ställa mig i publiken igen. Men vi följde bara efter folket, kollade läget. Vi tog en liten runda runt kungsträdgården, sen så bestämde vi oss för att gå till wayne's och fika. För mig blev det varmchoklad och blåbär och vaniljcheescake, för syrran blev det morotskaka och latte. Mums!
Nej nu ropar sängen på mig!
Slänger upp en bild!
Bisooous

A shore thing

Snart blir den här boken min. Snooki's pocket. Åh vad jag längtar!

gets smushed!

Hallå där Sverige!
Warup? Jag ligger i sängen och har Jersey shore-maraton för mig själv. Det är mysigt, med tanke på att det är så dåligt väder ute. Jag tittar på den nya episoden som precis släppts, Jersey shore - italy gets smushed!
Så jävla roliga är de, jag sitter typ och skrattar ihjäl mig (inte sarkastiskt alltså, don't get me wrong). Jag tycker att de är jättesköna, och när MTV tillhörde det analoga TV-nätet bla bla bla, så följde jag Jersey som fan. Kunde inte missa ett endaste avsnitt. Men nu har jag börjat catch-up. Är iallfall ikapp nu!

-

Bilden är tagen av mig. Jag vet inte vad som händer med bloggen, det börjar bli en bildblogg snart! Nej men jag har faktiskt blivit mer intresserad av att fota, jag är inte så duktig eftersom att jag är ganska ny. Och jag har ingen systemkamera (än), så bilderna jag tagit, är alla med en digitalkamera. Erkänn att jag får till det ändå? ;)
Bizou bizou

poetry

Jag vet inte om ni ser vad det står, och det går inte och förstora bilden för jag använder google chrome. Mina bilder blir alltid jättesmå när jag laddar upp de på blogg.se. Men det är iallafall en dikt jag skrivit.

Each flower

Foto : Tahmineh (Jag)
Den är tagen i våran trädgård!

musica

Här får ni en låt som får mig och vilja gå ut nuuu! (OBS! för känsliga tittare, titta ej på videon, lyssna bara!)
FAAAAAAAAN att jag har åkt på en till förkylning nu, fan fan fan

cruise

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Oh mon dieu, döda oss inte för att vi haft den lågaste uppdateringen ever! Förlåt förlåt förlåt!
Vad har ni för er? Jag (Tami) har pluggat upp några kurser i skolan under en veckas tid nu, därför har jag varit rätt upptagen den senaste tiden, men ääej vet inte vad syrran håller på med egentligen, haha!
Hursomhelst så var vi på kryssning förra lördan, så jag säger (var nära på att skriva säljer HAHA!) väll inget mer, och bjussar istället på några bilder. Varsågoda!
På båten!
ajaa... eftersom att det inte går att ladda upp flera bilder så får ni väll nöja er så här. (fel på blogg.se)
bisooooooooooous

RSS 2.0