From Paris to Stockholm!


snabba bilder!

Vi framfor eiffel!
Eiffel
En bild som jag (Tami) tog pa syrran (Termeh) igar!
Har befinner vi oss just nu! Chatou
Utanfor morbrors hus! Chatou ligger en bit ifran sjalva Paris! Vi bodde hos varan ena morbror inne i staden anda tills igar. Men det ar skitfint har med!

Heeeeeeeeello Paris

Heeello!
Forlat att vi inte kunnat uppdatera nat har i Paris, internetet funkar inte hemma hos varan ena morbror som bor inne i sjalva huvudstaden, men nu ar vi i Chatou hos min andra morbror och anvander hans data. Vi kommmer anvanda varan data snart, men morbror har glomt sitt losen till internetet, men snart ska han fixa det.
Det ar 35 grader varmt har och vi har myggbett overallt! Har kliat overallt hela natten, vi kunde inte sova.
Det firades igar kvall med lite gott och goda drinkar. Morbrors fru fyllde ar igar kvall, nu ska jag och syrran ut for o kopa en grej har nere. Update kommer!
Bisous

pack pack pack

Bonjour!
Nu är det så att vi åker i övermorgon (är för övrigt jättenervös), och jag har inte packat klart än. Har mer än halva packningen kvar. Jag packade syrrans resväska i förrigår, hennes resväsks är proppfull, men hon är inte ens klar. Herregud, hur ska detta gå till? Jag är nästan klar med min playlist till flyget iallafall, så det känns skönt. Jag är stressad, eftersom att vi inte kommer hinna packa imorgon. De ska komma och renovera hos oss halva dagen, sen så ska vi grilla, så vi kommer ha en massa att göra. Vi åker ju tisdag morgon. Puuuh..
Termehs resväska. Den bredvid ska vi använda tillsammans, så vi kommer att ha en och en halv resväska var.Min resväska som inte ens är halvklar. Men erkänn att min resväska ser väldigt oskyldig ut jämfört med syrrans?!

Bisouuuuuus
/Tamii

animation

För några månader sedan så var jag och min klass på unga klara, kulturhuset och gjorde animation om barnuppfostran. Vi var där under en hel dag, och på kvällen fick vi se på en pjäs. Vi bildade 3 grupper av klassen, och varje grupp skulle ha ett eget bidrag. Detta var vårat bidrag. (Jag gör rösten för den lilla pojken, hahaha skitskevt, men whatever).

5 dagar kvar nu!
Det börjar dra ihop sig nu!

Puss!

7DAYS ONE WEEK PARIS PARIS PARIS BONJOUR CA VA BISOUS

SÅ HÄR MÅNGA DAGAR KVAR INNAN VI FAR IVÄG TILL VÅRAT KÄRA PARIS!

colonel

Även fast jag säger att jag inte gillar att dela videos så gör jag det hela tiden.. Den här låten är bland mina favoriter. Jag älskar Colonel Reyel, alla hans låtar är bra. Det finns knappt någon artist som BARA har bra låtar, men han har verkligen det. Den här låten ska gå lite saktare egentligen, den är betydligt saktare än den jag lagt upp på bloggen. Men jag kunde inte hitta orginalet. Puss på er
/Täm

avslutningsmys

Igår så hade vi avslutning (äntligeeeeeeeen!) så man kan säga att jag går i 3an nu!! (Egentligen så skulle jag ta studenten i år, men jag har gått om ett år) Efter avslutningen firade jag, Dina och Rabia hemma hos Patricia. Patricia lagade en god sommarsallad, och jordgubbspaj. Patricia i köket alltså! (Dödligt!) Så nu får ni en liten fotobomb! Varsågoda!
Dina och jag <3
Jag och Patricia på hennes veranda
Min fina Dina
Vattenpipa <3
Patricia är en söt liten hemmafru!
Söta Rabia
Sist men inte minst ; mästerverket!
Bisous
/Tamii

10 days left

Jag bjussar på en finfin-härlig bild på mig och mon oncle (morbror). Denna bild togs när vi var i champs elysées, när jag var där i december. Det snöade inte så mycket när jag vär där, men lite grann gjorde det det, man kan t om se snöflingorna i bilden. 10 dagar kvar! <3 Välförtjänt resa

/Tamii

comme une étoile

ÅH! Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker, jag bara sprudlar av glädje!! Min stad är Paris, och Paris är min stad!
Kommer ni ihåg när man var liten, och dagisfröken frågade : "Vad vill du bli när du blir stor" och tjejer ville alltid bli prinsessa och killar mördare. Nu vet jag vad jag vill. Det enda jag vill är att få bo i Frankrikes stjärnlika land. Har ni tänkt på det? Frankrike ser verkligen ut som en stjärna på kartan! Min stjärna.
Bild tagen av mig! Champs elysée <3

sexion

Jag är egentligen känslig med att lägga ut låtar som folk inte har hört, för alltid när jag gör det så kommer folk ett år senare med just samma låt och bara ; har du hört den här?
Men nu är jag snäll och delar med mig lite grann iallafall. Sexion d'assaut är mina number 1 favourites, och de har varit det länge nu. Jag har alla deras låtar. Min kusin som bor i Paris känner en utav de som sjunger ; Maitre Gims.
Det är han som hela tiden har solglajjor på sig! Bisous bisous
/Tamii

tröttis..

Har suttit så här hela dagen... Har inte hunnit njuta av det fina vädret ens.
Jag är hur död som helst just nu, vill bara lägga mig i min sköna säng och sova. Det ska jag göra nu, för jag orkar inte skriva en bokstav till, omg..
Bisous, godnatt
/ Tamii

hype

Tja,
jag sitter och ritar en massa voodoo-dockor och lyssnar på fransk radio. (nej, jag försöker inte lägga förbanelse över någon, det är syrrans läxa)
Jag lyssnar på skyrock, bästa radiokanalen som finns. Lyssnar alltid på den när jag är i Paris.
NIIIII FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET JAG LÄNGTAR, HYPERVENTILERAR TYP, RÄKNAR DAGAR, TIMMAR, SEKUNDER, SKRIVER LISTOR, MUSIK-LISTOR, LADDAR MIG SJÄLV INFÖR EN PERFEKT SOMMAR I MIN STAD!!!!!!!!!
.... Nu har jag sansat mig lite, så ni får se en rolig fransk reklam. Det roliga är att de verkligen bygger om så här mycket!
Bisous
/ Tamii

bokade biljetter wihooooo!

Hejsvejs!
Jag hinner inte skriva så mycket, hjälper syrran med hennes läxa. Men jag passar på att skriva en snabbis. Min bror ringde till oss nyss, det blev lite knasigt med biljettbokningen igår kväll. Vi skulle åka 20e juni, men biljetterna var helt plötsligt slutsålda, så vi testade boka 21 istället, och då krånglar papis kreditkort. Typiskt..
Men nu är allt ordnat, min bror ringde SAS och bokade biljetterna via telefonen. Så 21 juni blirte av till Paris för tredje gången under 14 månader!
Bisous bisous
/ Tamii

nyhet!

Hallå där!
Hur mår ni? Det är fint väder, inte ska ni sitta inomhus inte! Gå ut, sola och bad, drick lite god islatte, ät glass, träffa kompisar, njut av livet! Passa på innan vinterkylan kommer tillbaka!
Själv sitter jag instängd och pluggar färdigt mina rester, men det har jag bara mig själv att skylla på. Så mina barn, var inte lata i skolan, gå på alla era lektioner. Det är skittråkigt (tro mig, jag vet!) men det lönar sig i slutändan (tro mig, det vet jag också!)
Jo, en nyhet!
Snart byter jag header (inte design på bloggen, utan header) eftersom att jag och syrran ska till Paris 20 juni, så vi kommer att dela på den här bloggen. Vi kommer ha med oss datan och uppdatera därifrån. Detta ska bli våran gemensamma blogg, så därför kan vi tyvärr inte ha en header på mig! ;)
Eftersom att jag inte vet hur man sätter in en header så får min finfina vän neda gör det åt mig, jag har skickat bilden till henne, så jag väntar bara. Hon är så fin och snäll, det är alltid hon som fixar design på min blogg.
Så här ser bilden ut iallafall :

RSS 2.0