shopping

Tja!
Det är en utmattad flicka som skriver just nu. Jag kom hem från en lång shoppingrunda för en liten stund sen, trallade runt på stan helt själv och köpte en massa skit som jag behövde. Jag älskar att shoppa själv ibland, man hittar det mesta då - men det är samtidigt mer utmattande. Innan min shoppingrunda, lunchade jag med suzi och hennes mamma som jag älskar så jävla mycket. Hon är på riktigt som en andra moder för mig. Vi åt en god lunch på vapiano i kungsbron, sedan så var suzi tvungen att åka iväg och jobba. Jag lägger upp lite lunchbilder, shoppingbilder får ni imorgon. Puss!

läggdags

Det är läggdags för mig nu, men tänkte bara säga hej lite snabbt innan det. jag ska vakna om 5 timmar, fattar ej vad jag gör uppe nu egentligen haha! Det blir ju oftast så när man syllesätter sig med annat.


Min goda middag som jag lagade ikväll. Wok på glasnudlar, lax, ingefärasås, lax och grönsaker, toppat med räkor, hackade valnötter och citron :)

mobilblogg, test

Hej hej!
jag laddade precis ner blogg.se-appen på min mobil, så jag testbloggar från mobilen nu och ser hur det funkar. Om det funkar bra, kommer jag att blogga mer hädanefter! puss

RSS 2.0